Home » Nieuws & Updates » Het verschil tussen Burn-out en Stress Zaterdag 6 April 2019 met Prof. Dr. Pierre Capel & Bram Bakker

Het verschil tussen Burn-out en Stress Zaterdag 6 April 2019 met Prof. Dr. Pierre Capel & Bram Bakker

22 februari 2019

Zaterdag 6 april wordt een zeer interessante dag onder leiding van Madeleine Meuwessen, Bram Bakker en Pierre Capel.

Steeds vaker zie je dat de begrippen Burn-Out en Stress door elkaar worden gehaald.

In de ochtend zullen Madeleine Meuwessen en Bram Bakker (psychiater) de nadruk leggen op de daadwerkelijke verschillen tussen Burn-Out en Stress en het ontstaan ervan. Daarnaast wordt ook uitgelegd welke emotionele en fysieke problemen die veroorzaken en vooral welke verschillen er zijn tussen deze 2 begrippen.

In de middag legt Pierre Capel uit aan de hand van uitgebreide studies op verbluffend heldere wijze uit hoe onze gevoelens onze gezondheid aansturen én hoe we dit kunnen beïnvloeden, waarmee we zelf onze levenskwaliteit kunnen verbeteren. In onze cultuur denken we dat we voornamelijk rationele wezens zijn, maar is dat wel zo?

Programma
9:30 – 10:00: koffie
10:00 – 11:30: Het verschil tussen Burn-Oat en Stress en de emotionele- en fysieke klachten die daar mee gepaard gaan. Een korte uitleg van de Nieuwe Therapieën. Verdere verdieping van de Star Remedies in relatie tot de meridianen en de chakra’s.
11:30 – 11:45: koffie
11:45 – 13:00: Het verschil tussen Burn-Oat en Stress en de emotionele- en fysieke klachten die daar mee gepaard gaan. Een korte uitleg van de Nieuwe Therapieën. Verdere verdieping van de Star Remedies in relatie tot de meridianen en de chakra’s.
13:00 – 14:00: Lunch
14:00: De biochemie van gevoelens (de neuroanatomie, hormoon productie en gen regulatie van gevoelens)
15:00: Pauze
15:15: De invloed van gevoelens op ontstaan en verloop van ziekten (voorbeelden als fibromyalgie, diabetes type 2, aderverkalking)
16:00: Pauze
16.15: De biochemie van Meditatie
16.45: uur Meditatie sessie

Aanmelden via https://www.cint.nl/aanmelden/

Visa Mastercard American Express Diners Club Discover
Alle prijzen zijn inclusief BTW
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram