Star Remedies Logo
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Star Remedies Logo
Home » Onze Merken » Animal Essences Wild Earth door Daniel Mapel » Ruimte sprays - Animal Essences

WILD EARTH ANIMAL ESSENCES – RUIMTE SPRAYS

Ruimte sprays

De vier Spiritspray’s: Brengen de genezende kracht van de wilde natuur in je hart en je huis. Spiritspray’s vergroten je persoonlijke ruimte door er de subtiele energieën en genezende krachten van het dierenrijk in te brengen. Elke Spiritspray bestaat uit een unieke combinatie van zuivere essentiële oliën waardoor hij een koesterende en bemoedigende sfeer creëert waarin je contact kan maken met de genezende krachten van de dieren. Spuit de spray over en rond je lichaam en laat je koesteren door de energie terwijl je diep ademhaalt – of gebruik ze als kamerspray om de ruimte om je heen te verlevendigen en op te peppen.

Dove/Peace (Duif/Vrede)

Een troostende combinatie om in contact te komen met de energie van de duif en zijn diepe vredigheid. Ontspannend, centrerend, innig. Bevat de volgende essentiële oliën: Biologische Franse Lavendel, Niet-gecultiveerde Indiase Sandelhout, Romeinse Kamille en Marokkaanse Roos Absolute.

Butterfly/Transformation (Vlinder/Transformatie)

Een uniek mengsel dat je steun geeft bij innerlijke en uiterlijke veranderingen in je leven. Steunt en koestert. Bevat de volgende essentiële oliën: Niet-gecultiveerde Cypres, Biologische Zoete Sinaasappel, Biologische Franse Lavendel en Biologische Ylang Ylang.

Dolphin/Joy (Dolfijn/Vreugde)

Een combinatie vol vreugde om in contact te komen met de energie van de dolfijn en zijn grote blijdschap. Zoet, verheffend, licht. Bevat de volgende essentiële oliën: Biologische Zoete Sinaasappel, Biologische Grapefruit, Biologische Franse Lavendel en Marokkaanse Roos Absolute.

Eagle/Spirit (Adelaar/Geest)

Dit verlichtende en zuiverende mengsel laat je in contact komen met de energie van de adelaar en de Geest. Ontplooiend, vervullend, heilig. Bevat de volgende essentiële oliën: Biologische Franse Lavendel, Scharlei, Niet-gecultiveerde Elemi, Niet-gecultiveerde Wierook & Niet-gecultiveerde Sandelhout.

ANIMAL ESSENCES KOPEN

Animal Essences zijn los te bestellen op  starremediesshop.nl

Bent u Ondernemers, professional of therapeut, en bent u geïnteresseerd in producten van Star Remedies. Registreer u via het registratie formulier voor bedrijven en voor therapeuten & professionals, het registratie formulier voor professionals.

Visa Mastercard American Express Diners Club Discover
Alle prijzen zijn inclusief BTW
menuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram