Star Remedies Logo
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Star Remedies Logo
Home » Onze Merken » Indigo Essences voor kinderen door Ann Callaghan » Indigo Essences Individual Essences

INDIGO ESSENCES – INDIVIDUAL ESSENCES

Indigo Essences Individual Essences

Nieuw Child-series zijn een verzameling van 16 edelsteen essences speciaal ontworpen om evenwicht te brengen in kwesties met betrekking tot vroege jeugdervaringen met betrekking tot het gevoel van onveiligheid en onbemind zijn. Deze gevoelens onderbouwen hoe wij ons dagelijkse leven ervaren en ons zullen blijven beïnvloeden tot aan volwassenheid totdat deze gevoelens worden aangepakt en los gelaten. Voor volwassenen zijn deze vooral handig voor het Inner Child stuk en zal dit echt helpen te versnellen in het proces van ondersteuning. Voor Kinderen kunnen deze essences gebruikt worden als zij patronen van onbalans hebben overgenomen van hun familie of anderen. Deze essences helpen het kind zichzelf stabiel te voelen ondanks wat er eventueel om hun heen gebeurd.

INDIGO ESSENCES – individual essences OVERVIEW

Azurite

Diep blauw, met een beetje geel en groen. Deze steen lijkt op de wereld. Draagt bij blokkades op te lossen die veroorzaakt zijn door vrezen die het hart op slot hebben doen gaan. Geeft je de moed om te genezen. Ter emotionele ondersteuning om het hart weer te openen en liefde binnen te laten komen en geeft je weer het gevoel van comfort en innerlijke vrede. Laat de tranen los die achter de vrezen zitten die je belemmeren om verder te gaan. Ontspant de starheid die in het emotionele lichaam aanwezig en zorgt ervoor dat de energie weer kan stromen. Azuriet is gerelateerd aan het derde ook en is een van de meest belangrijke indigo stenen. Deze essence kan volwassenen helpen om het indigo standpunt te begrijpen.

Calcite

Helder, lijkt op een mooie grote koepel met regenbogen erin. Behuisd alle dromen van alle kinderen over de hele wereld. Draagt bij om de waarheid te zien, om door dingen heen te prikken en verdrijft cynisme. Ter emotionele ondersteuning om het gevoel van plezier, verwondering en onschuld te brengen. Calcite creëert vertrouwen zodat je vrienden kunt maken. Calcite draagt bij om in jouw droom te geloven, zelfs in geval van cynisme en spot.

 

Charoite

Diepe paarse kleur met veel paden die er door heen lopen. Draagt bij je de juiste weg te laten zien door jouw vrezen naar perfecte vrede. Deze essence laat je een gevoel ervaren van veiligheid die je helpt om je afhankelijkheid van bepaalde geobsedeerde / bezeten handelingen te verzachten.

 

Chrysokolla Gem Silica

Turquoise blauw met daar omheen schitterende kleine licht blauwe grotten. Draagt bij het gevoel te geven alsof in de armen van een liefhebbende moeder ligt, veilig en in vrede. Laat je het veilige gevoel ervaren om daadwerkelijk te zeggen van wat je daadwerkelijk voelt. Ter emotionele ondersteuning voor kinderen die het moeilijk vinden om zichzelf te uitten. Verzacht de aura en brengt een gevoel van kalmte naar kinderen die heel erg gevoelig zijn voor energieën en die het moeilijk hebben om rustig aan te doen.

 

Fluorite

Paars – groen met regenbogen. Deze essence draagt bij aan een koesterend gevoel en laat je kracht ervaren. Helpt kinderen ter emotionele ondersteuning die beschadigt zijn door kritiek terwijl de kinderen zelf weten dat ze zelf perfect zijn zoals ze zijn. Helpt kinderen die moeite hebben met lezen en schrijven en niet geloven dat ze kunnen leren, ontspannen en informatie kunnen opnemen. Draagt bij om het grotere geheel te zien en de mogelijkheid van een nieuwe manier van zijn.

 

Hematite

Een glimmende met een oliekleur zwarte steen. Helpt je om licht te zijn maar tegelijkertijd ook heel sterkt en gegrond. Verbindt je met het spirituele team die de aardse zaken overzien. Zij zullen je helpen om met de hogere wordende vibraties van de planeet om te gaan zonder dat je uit balans raakt. Past de omgekeerde polariteit aan. Verzacht de mentale spanning veroorzaakt door een overactieve geest en drijft deze energie af door het lichaam. Draagt bij ter emotionele ondersteuning aan het bemoedigen van kinderen die perfectionistisch zijn, ook een beetje fanatiek, om te ontspannen en los te laten.

 

Hiddenite & Kunzite

Hiddenite is flets groen, lijkt op een ruimteschip met een aantal stukjes eraf. Kunzite is heel mooi roze. De kleine hiddenite steen is erg beschadigd maar zijn essentie is plezier. Samen met zijn zuster kunzite, hebben zij de mogelijkheid je te laten ervaren het plezier terug te brengen zelfs wanneer dingen heel erg zijn. De roze kleur van kunzite helpt “ruimte cadetten” om zich veilig te voelen en zo terug te komen in hun fysieke lichamen. Deze essence draagt bij het gemakkelijker te maken om voor hele sensitieve wezens in hun lichaam te blijven. De kleuren groen en roze zijn beide gerelateerd aan het hart Chakra.

 

isis

Ter emotionele ondersteuning om de zwaarte van je hart te halen en draagt bij je het gevoel te geven van onverwoestbare kracht en vastberadenheid. Draagt bij aan de linker en rechter kant van het zijn te balanceren. Brengt alle kleuren van de regenboog naar binnen en helpt om de Chakra’s te balanceren. Je ervaart dat het lichaam’s eigen zelfgenezings mechanisme wordt geactiveerd. Helpt je om terug te komen na ziekte en verdriet. Brengt een nieuwe energie naar binnen, de energie van het “zijn”.

 

Kyanite

Mooi grijs blauw. Helpt om energie te focussen, samen te vatten en te dirigeren richting de aarde onder je voeten. Geeft je het gevoel in balans en geaard te zijn. Helpt je om te focussen en alles samen te vatten om nieuwe ideeën in jouw “zijn” te laten komen. Kalmeert in deze onrustige emotionele tijd die wij allen doorgaan en stimuleert je om door te gaan.

 

Larimar & Rosequartz

Zacht, blauw larimar en marshmallow roze quartz. Draagt bij om je te helpen happy met jezelf te zijn. Ondersteund je emotioneel om van jezelf te houden en om alle delen van jezelf te accepteren. Stimuleert om je te helpen zachtaardig met jezelf om te gaan en te weten dat er niets zoiets bestaat als “fout”. Draagt bij om sensitieve kinderen vrezen en twijfelingen van anderen af te schudden.

 

Lepidolite

Lieve zilverachtige paarse kleur. Als je ervaart onder spanning te staan helpt deze essence om je te ontspannen, te chillen en “to go with the flow”. Helpt de spanning van vrees en weerstand te veranderen in zachte, accepterende energie. Ter emotionele ondersteuning om de energie door het hele lichaam te verplaatsen, zodat het zich niet op een plek ophoopt. Draagt bij aan het stimuleren van het ademhalen via de buik en draagt bij aan het makkelijker maken voor nieuwe kinderen om hun energie te ontwikkelen.

 

Pyrite

Kleine goudkleurige steen met een ondeugend ET-gezicht. Helpt je ter emotionele ondersteuning om echt duidelijk te zien, te weten wat echt is en energieën afstoten die niet goed voor je zijn. Pyrite draagt bij om het lichaam te reinigen van allerlei toxines zoals bijproducten van voedsel allergieën. Ondersteund kinderen om in hun lichaam te blijven zelfs in de nabijheid van moeilijke energieën. Helpt een volwassen manier van discriminatie en bewustzijn zonder oordeel of blaam te stimuleren.

 

Ruby & Kyanite 1

Zacht, warm rode robijn en mooie grijsblauwige kyanite. Draagt bij aan het opruimen van oude, geërfde patronen die te maken hebben met mannelijke/yang energie. Ter emotionele ondersteuning bij genezing van genetische herinnering aan misbruik. Stimuleert en helpt om nieuwe mannelijke energie te integreren.

 

Ruby & Kyanite 2

De vrouwelijke tegenhanger van Ruby & Kyanite 1. Draagt bij aan het opruimen van oude, geërfde patronen die te maken hebben met oude, geërfde patronen die te maken hebben met vrouwelijke-energie. Ter emotionele ondersteuning om de neiging naar passiviteit te verwijderen. Draagt bij aan de verlichting van vrezen om vrouw te zijn. Helpt je om jouw nieuwe vrouwelijke- en mannelijke energieën in balans te brengen.

 

Selenite

Zacht, witte, lange, heldere steen met veel licht. Ter emotionele ondersteuning om je lichaam te verzachten zodat er meer licht binnen kan komen. Draagt bij om te leren veranderingen te accepteren en te vertrouwen. Helpt je om jouwe eigen vibraties te verhogen en verhoogt je gevoel. Helpt je om jouw innerlijke taal te raadplegen zodat je de antwoorden “weet” om jouw eigen vragen. Laat ons zien wat hemel op aarde kan zijn.

 

Sugulite

De essence Sugulite helpt ter emotionele ondersteuning om je veilig, comfortabel en thuis te voelen in je eigen lichaam. Draagt bij aan het rustige slapen van kinderen, doordat ze een beter besef ervaren dat ze geliefd en veilig zijn. De ervaring bij deze essence is dat deze helpt als een paraplu, waardoor zware aardse energieën van kleine sensitieve kinderen worden afgehouden.
Sugulite draagt ook bij aan de ervaring je niet thuis te voelen op deze aarde, als je het gevoel ervaart geen mens te zijn en naar huis te willen.

Indigo Essences Kopen

Indigo Essences zijn los te bestellen op  starremediesshop.nl

Bent u Ondernemers, professional of therapeut en bent u geïnteresseerd in producten van Star Remedies. Registreer u via het registratie formulier voor bedrijven en voor therapeuten & professionals, het registratie formulier voor professionals.

Visa Mastercard American Express Diners Club Discover
Alle prijzen zijn inclusief BTW
menuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram