Star Remedies Logo
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Star Remedies Logo
Home » Onze Merken » Star Remedies bloesem essences » Star Remedies Bloesem Crèmes

STAR REMEDIES BLOESEM CRÈMES

Eerste Hulp Crème

Veel psychische klachten zijn van grote invloed op het fysieke welzijn. Star Remedies heeft middels haar jarenlange ervaring met haar eigen bloesem essences een unieke crème ontwikkeld; 100% natuurlijk en dierproefvrij. Star Remedies ontwikkeld en produceert ruime vele jaren haar bloesem essences. Dit heeft geresulteerd in 49 verschillende enkelvoudige Bloesem Essences en de Eerste Hulp Essence om negatieve emoties en stemmingen om te zetten naar positieve eigenschappen.

Uit de verschillende Star Remedies bloesem essences zijn 11 bloesems geselecteerd die tezamen zorgen voor de bijzondere werking van Star Remedies Eerste Hulp Crème:

Liefde & Hoop, Turkoois, Houttyunnia Cordata, Star of Bethlehem, Duizendblad, 3-Eenheid, Fluitekruid, Maskerbloem, Dotterbloem, Kerspruim, Ismene

In het algemeen kan Star Remedies Eerste Hulp Crème gebruikt worden voor alle huis-, tuin- en keukenongelukjes.

Inhoud: 30gr.

Litteken Crème

Littekens, ook al zijn ze nog zo klein, kunnen soms de meest uiteenlopende gezondheidsklachten veroorzaken. Wanneer het helingsproces van een wond niet goed is verlopen, blokkeert het litteken op die plaats de energiestroom van het lichaam. Er ontstaat een zogenaamd ‘storingsveld‘ dat op afstand stoornissen op elke willekeurige plaats in het lichaam kan teweegbrengen. Bedenken we dat enerzijds de energiestromen in de meridianen van de acupunctuur gepaard gaan met meetbare veranderingen in de huidweerstand, en dat anderzijds slecht gevormde littekens een andere huidweerstand te zien geven dan hun omgeving, dan is dat alleszins begrijpelijk. Uitwendig is het zulke littekens niet aan te zien dat ze een storingsveld vormen. Sensitieve lieden merken evenwel een kuiltje in de aura hoven de betrokken plek op. Anders kan alleen meting van de huidweerstand of een experimentele behandeling uitsluitsel geven. In de natuurgeneeskunde worden littekens gewoonlijk plaatselijk per injectie verdoofd. Was het vermoeden juist, dan verdwijnen alle erdoor veroorzaakte klachten binnen seconden. Daarom spreekt men van een ‘secondenfenomeen‘.

Inwrijven met Star Remedies Litteken Crème dient hetzelfde doel en is bovendien geheel pijnloos.

Uit de verschillende Star Remedies bloesem essences zijn 4 bloesems geselecteerd in combinatie met een absoluut van Narcis (olie) die tezamen zorgen voor de bijzondere werking van Star Remedies Litteken Crème:

Liefde & Hoop, Star of Bethlehem, Walnut, Turkoois

In het algemeen kan Star Remedies Litteken Crème gebruikt worden voor alle huis-, tuin- en keukenongelukjes.

Inhoud: 30gr.

Rimpel Crème

Edward Bach gebruikte zijn bloesems al voor cosmetische doeleinden. Nora Weeks schrijft: ‘Een man van veertig had een ontsierende wrat op zijn voorhoofd, die hem het leven niet aangenamer maakte. Hij was het joviale type en zat het liefst met zijn vrienden te kouten over God en de wereld, maar ook over zijn gezondheidstoestand. Deze emotionele instelling was een verwijzing in de richting van Heather. Edward Bach schreef hem dit middel in de vorm van een lotion voor. Drie weken na aanvang van de behandeling was de wrat geheel verdwenen zonder ook maar bet kleinste litteken op het voorhoofd achter te laten.’

Uit de verschillende Star Remedies bloesem essences zijn 3 bloesems in combinatie met een absoluut van Immortelle (olie) geselecteerd die tezamen zorgen voor de bijzondere werking van Star Remedies Rimpel Crème:

Honeysuckle, Star of Bethlehem, Moederkruid

In het algemeen kan Star Remedies Rimpel Crème gebruikt voor persoonlijke huidverzorging.

Inhoud: 30gr.

Star Remedies Crèmes kopen

Star Remedies Crèmes zijn los te bestellen op  starremediesshop.nl

Bent u Ondernemers, professional of therapeut en bent u geïnteresseerd in producten van Star Remedies. Registreer u via het registratie formulier voor bedrijven en voor therapeuten & professionals, het registratie formulier voor professionals.

Visa Mastercard American Express Diners Club Discover
Alle prijzen zijn inclusief BTW
menuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram