Star Remedies Logo
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Star Remedies Logo
Home » Onze Merken » Bloesem essences uit Nederland en de Wereld » Australian Bush Flower Essences door Ian White

AUSTRALIAN BUSH FLOWER ESSENCES

Australian Bush Flower Essences uit Australië

65 bloesem essences geprepareerd door Ian White in Australië. Ian White, die geboren is in een familie van kruidkundigen, Ian White werd al op jonge leeftijd door zijn moeder meegenomen de natuur in om op zoek te gaan naar geneeskrachtige kruiden. Niet alleen zijn moeder hield zich bezig met het genezen door kruiden, ook zijn grootmoeder en overgrootmoeder waren natuurgeneeskundigen, Ian is zelfs al de vijfde generatie. Ook Australië is een zeer oud en relatief zuiver continent met veel natuur. Waarbij opmerkelijk is dat er in Australië niet alleen naar verhouding de meeste oude planten ter wereld groeien maar ook dat Australië het grootste aantal bloeiende planten ter wereld bezit. Metafysisch gezien heeft Australië altijd een bijzondere wijze en oude energie bezeten, maar de laatste jaren is er ook een geweldige nieuwe energie en vitaliteit in dit continent.

De Australische Bush Flower Essences vertegenwoordigen die vitaliteit en kracht van dit unieke continent en kunnen daardoor over de gehele wereld gebruikt worden. De Bush Essences geven niet alleen helderheid over onze levensdoelen en -dromen, maar geven ook moed, kracht en enthousiasme om deze doelen en dromen te vervullen.

Zij helpen ons ook om te komen tot een hoger niveau van intuïtie, zelfvertrouwen, spiritualiteit, creativiteit en plezier. Geïnspireerd door Edward Bach, maakt Ian White de Australian Bush Flower Essences. Net als Edward Bach, maakt hij gebruik van zowel de Zonne- als kookmethode. Met zijn enorme kennis van de Australian Bush vond hij ruim meer dan 65 bloesems.

AUSTRALIAN BUSH FLOWER ESSENCES overzicht

Alpine Mint Bush
Geeft nieuwe kracht, vernieuwing en vreugde in het leven. Als je mentaal en emotioneel uitgeput bent en een zwaarwegende verantwoordelijkheid draagt. Vooral voor mensen in de dienstverlenende sector, die emotioneel te veel van zichzelf geven bij het werken met mensen met pijn en nood.

Angelsword
Als je lijdt aan spirituele verwarring, antwoorden buiten jezelf zoekt of spiritueel ‘bezeten’ bent. De essence helpt je de spirituele waarheid te ontdekken, geeft toegang tot de gaven uit vorige levens, herstelt het hele energieveld. Neem deze essence slechts gedurende een korte tijd en laat hem voorafgaan door gebruik van Fringed Violet. Ian White – 1 met de natuur (op achtergrond begint Uluru)

Banksia Robur
Deze essence helpt mensen die opgebrand zijn, geeft weer plezier in het leven en zorgt voor energie.

Bauhinia
Helpt om je open te stellen voor nieuwe ideeën en opvattingen. Tegen starheid.

Billy Goat Plum
Zorgt er voor dat je je eigen lichaam accepteert en je plezier laat hebben in seksualiteit.

Black Eyed Susan
Voor mensen die niet kunnen ontspannen. Zorgt dat je wat rustiger wordt en geeft je de mogelijkheid je eigen innerlijke zelf te ontdekken.

Bluebell
Opnieuw en constant fouten maken en hebzuchtige mensen. Het leert je te delen met anderen en daar plezier uit te halen.

Boab
Bevrijdt je van negatieve gebeurtenissen uit het verleden binnen familiemisbruik. Bevrijdt je van negatieve gedachtepatronen en van diep vastgehouden emoties. Is de essence om afstand te nemen van herhaling van misbruik (seksueel, emotioneel, fysiek, incestueel). Helpt zowel het slachtoffer als de misbruiker, wiens rollen nog al eens doorgegeven worden.

Boronia
Voor rust in de geest. Tegen dwanggedachten. Zorgt ervoor dat je weer helder kunt denken.

Bottlebrush
Helpt bij de overgang van veranderingen in het leven, zoals de pubertijd, de overgang, stoppen met werken, zwangerschap, etc. Zorgt voor een band tussen moeder en kind, geeft kalmte.

Bush Fuchsia
Dit is de essence die je inzet bij leerproblemen. Het zorgt ervoor dat de linker en rechterhersenhelft samengaan werken, zodat uit de combinatie analytisch denken en creativiteit het beste uit je naar voren komt. Helpt bij dyslexie, stotteren en ongecoördineerd spreken.

Bush Gardenia
Voor mensen die teveel op zichzelf gericht zijn en hun geliefden te weinig aandacht schenken. Zorgt voor hartstocht en hernieuwde interesse in de partner. Zorgt voor een betere band met je familieleden.

Bush Iris
Zorgt ervoor dat je inziet dat er meer is dan alleen het materiële. Zorgt voor beter spiritueel inzicht. Helpt tegen materialisme en voor het onbekende na het leven.

Christmas Bell
Als je een tekortkoming ervaart. De essence zorgt dat je klaar krijgt wat je voor ogen hebt.

Crowea
Als je uit evenwicht bent. Je voelt je emotioneel niet zoals je zijn moet, je maakt je te veel zorgen en hebt last van te veel negatieve spanning. De essence helpt innerlijke rust en vrede te geven.

Dagger Hakea
Helpt je om wrok los te laten. Helpt anderen te vergeven die je iets aangedaan hebben. Zorgt dat je open en eerlijk wordt met je gevoelens.

Dog Rose
Geeft moed en zelfvertrouwen. Helpt je omgaan met anderen. Helpt verlegenheid om te buigen in openheid. Je geeft om het leven en om de gezelschap van anderen.

Dog Rose of the Wild Forces
Het idee de controle te verliezen, last hebt van fysieke pijn, zonder duidelijke oorzaak. Geeft je weer emotioneel evenwicht, maakt je kalm, geeft je geestelijke gezondheid in tijden van beroering.

Five Corners
Zorgt ervoor dat je geloof krijgt in jezelf, dat je houdt van je eigen lichaam en dat je met liefde geniet van je eigen schoonheid.

Flannel Flower
Maakt je zachter en gevoeliger. Voor mensen die er niet van houden om aangeraakt te worden. Geeft sensualiteit en vertrouwen en plezier in alle lichamelijke activiteiten.

Freshwater Mangrove
Laat je openstaan voor nieuwe ervaringen, mensen en veranderingen in je waarneming. Laat je op een gezonde manier twijfelen aan tradities en overtuigingen. Als je hart gesloten is door verwachtingen en vooroordelen die aangeleerd zijn, die je niet zelf ervaren hebt.

Fringed Violet
Helpt om shock en trauma’s te overwinnen. Zorgt ervoor dat je je aura af kunt sluiten, zodat anderen niet meer ongewenst energie van je af kunnen tappen.

Green Spider Orchid
Bij nare dromen, nare gevoelens uit het verleden, fobieën. Geeft je het vermogen om informatie voor jezelf te houden en niet alles open aan andere te vertellen.

Grey Spider Flower
Ondersteuning bij nare gevoelens van onbekende oorzaak. Geeft rust en moed.

Gymea Lily
Voor trotse dominerende persoonlijkheden, die een status willen verwerven over de rug van anderen. Maakt je nederig en bewust van anderen en laat je waardering hebben voor anderen.

Hibbertia
Zorgt voor acceptatie van de eigen persoon. Voor mensen met teveel zelfdiscipline, die als een fanaat bezig zijn met het vergaren van kennis.

Illawarra Flame Tree
Geeft zelfvertrouwen en zelfwaardering. Helpt mensen die zich door iedereen afgewezen en buitengesloten voelen. Geeft je kracht.

Isopogon
Als je een slecht geheugen hebt, niet leert van eerdere ervaringen. En anderen in je macht probeert te houden. Maakt je begripvol en laat je goed met anderen omgaan.

Jacaranda
Maakt je besluitvaardig, en zorgt dat je goed en snel kunt denken en beslissen. Helpt mensen die zich met teveel zaken tegelijkertijd proberen bezig te houden, maar daar in vastlopen.

Kangaroo Paw
Als je overgevoelig bent voor de noden van anderen. Als je je nog niet op een volwassen manier in het sociale vlak begeeft. Het helpt je ontspannen te maken en draagt bij aan de ontwikkeling van je gevoeligheid.

Kapok Bush
Als je snel ontmoedigd bent en te snel opgeeft. Het ondersteund je in je doorzettingsvermogen. Het draagt bij in het vermogen je zo in te spannen dat je inziet hoe complexe zaken in elkaar steken.

Little Flanel Flower
Maakt het kind in je wakker, speelse energie, vreugde en laten gaan in de richting die het leven gaat.

Macrocarpa
Vernieuwing van energie. ondersteund in kracht, vitaliteit en helpt het immuunsysteem opkrikken. Voor mensen die opgebrand, moe en uitgeput zijn.

Mint Bush
Als je je in een verwarde toestand bevindt, omdat je door spirituele problemen tot aan de rand gedreven wordt. Het ondersteund je in kalmte en het vermogen om door te gaan en bereidt je voor op een initiatie.

Monga Waratah
Je voelt je behoeftig, krachteloos en hebt een verslavende persoonlijkheid. De essence helpt je eigen wil te versterken, zodat je meer energie en kracht hebt om je leven te leiden.

Mountain Devil
Ondersteund in hetgeen dat je in staat bent onvoorwaardelijke liefde te geven, maakt vergevingsgezind. Als je vol zit met haat, afgunst en kwaadheid. Als je een wrok koestert of achterdochtig bent.

Mulla Mulla
Ondersteuning bij de intensiteit van de zon. Onprettig gevoel bij vuur of het vuur in jezelf. Het geeft je een gevoel van vertrouwen en beter om kunnen gaan met het vuur in jezelf.

Old Man Banksia
Ondersteund je meer energie, enthousiasme en plezier in het leven. Als je traag en zonder energie bent, snel vermoeid of snel ontmoedigd of teleurgesteld.

Paw Paw
Ondersteund erin dat je beter informatie op kunt nemen, met nieuwe ideeën om kunt gaan. Helpt je bij rust en helderheid en zorgt dat je je beter kunt concentreren en beter met je eigen hogere zelf in contact kan komen om problemen op te lossen. Als je het gevoel hebt overstelpt te worden en te veel beslissingen moet nemen.

Peach Flowered Tea Tree
Herstelt de emotionele balans, helpt je je doelen te bereiken en je projecten af te ronden. Voor als je geen vertrouwen hebt in je emotionele en fysieke gezondheid. Als je last hebt van wisselende stemmingen, gebrek aan plichtsbesef door verveling.

Philotheca
Als je niet in staat bent om dank te kunnen ontvangen. Indien men te gul is. Ondersteund een positieve bevestiging van jezelf bij het ontvangen van liefde en dank.

Pink Mulla Mulla
Helpt je om jezelf open te stellen voor anderen. Laat jezelf over de muur heen stappen die je om jezelf heen gebouwd hebt, doordat je je gekwetst voelt en geblokkeerd bent.

Red Grevillea
Als je het gevoel hebt vast te zitten. Je weet wel wat je wil, maar je kent de weg niet die je moet bewandelen om er te komen. Het geeft je de kracht om uit vervelende situaties te stappen, maakt je doortastender onverschillig voor het oordeel dat anderen over je vellen.

Red Helmet Orchid
Je bent opstandig en egoïstisch, hebt problemen met autoritaire personen, die voortkomen uit een slechte band met je vader. Het helpt je een band te kweken met je kinderen, maakt je gevoeliger en zorgt voor respectvolle relaties.

Red Lily
Ondersteunend voor personen die besluiteloos en dagdromerig zijn, gespleten persoonlijkheid, vaag, ouder dan 28 jaar. Het geeft aarding, concentratie en zorgt dat je je taken goed uit kunt voeren. Ook geschikt na drugsgebruik. (leeftijdstegenhanger van Sundew)

Red Suva Frangipani
Bij shock en grote emotionele gevoelens, door het verlies van een geliefde. Door dood of door het verbreken van de relatie. Het geeft je kalmte, gemoedsrust en laat je je gekoesterd voelen.

Rough Bluebell
Voor mensen die anderen manipuleren, bewust kwaadwillig zijn en anderen gebruiken. Totaal gebrek aan zorg voor de gevoelens van anderen. Ondersteunend voor onvoorwaardelijke liefde, openheid, medeleven en gevoeligheid voor anderen.

She Oak
Verbind de ziel met de andere kant.

Silver Princess
Helpt je met het vinden van je levensdoel en motiveert je. Als je niet weet wat je moet doen in het leven en het gevoel hebt dat er meer is, maar het niet kan vinden.

Slender Rice Flower
Draagt bij dat je in staat bent om samen te werken, maakt je ontvankelijk voor de schoonheid van anderen. Vermindert littekenvorming, herstelt de energetische doorstroming. Als je trots en jaloers bent, discrimineert, bekrompen van geest bent.

Southern Cross
Als je het teveel het gevoel hebt slachtoffer te zijn, het leven heeft je te hard getroffen. Je klaagt veel en bent verbitterd. De essence geeft je kracht en maakt je verantwoordelijkheidsgevoel voor je eigen situatie los.

Spinifex
Helpt je door emotioneel begrip jezelf te herstellen.

Sturt Desert Pea
Verdrijft treurige herinneringen, helpt bij diepe onprettige gevoelens, droefheid en emotionele pijn. Het verdrijft treurige stemmingen en is een sterke essence om nare gevoelens weg te werken.

Sturt Desert Rose
Ondersteund erin dat je je eigen schuldgevoelens los kunt laten. Je volgt je eigen overtuigingen en moraal. Je laat je niet meer zo makkelijk overhalen tot activiteiten die je eigenlijk niet wil.

Sundew
Voor personen die besluiteloos en dagdromerig zijn, gespleten persoonlijkheid, vaag, jonger dan 28 jaar. Het draagt bij in aarding, concentratie en zorgt dat je je taken goed uit kunt voeren. (leeftijdstegenhanger van Red Lily)

Sunshine Wattle
Vast zit in het verleden, een sombere toekomst verwacht. Het maakt je optimistisch, je accepteert het huidige leven en ziet de schoonheid er van in.

Sydney Rose
Als je je afgezonderd voelt van anderen, verlaten en zonder mensen die om je geven. Door de essence realiseer je je dat we allemaal één zijn, je voelt je veilig en rustig.

Tall Mulla Mulla
Als je je onveilig voelt, niet met anderen om wil gaan. Voor mensen met een koud hart, die niet diep adem kunnen halen, omdat ze het leven niet diep leven. Het maakt je open, medelevend en gevoelig.

Tall Yellow Top
Draagt bij in zelfacceptatie en acceptatie in de groep. Geeft je het passende gevoel erbij te horen, een thuis zijn gevoel, waar je op je gemak bent en jij anderen en anderen jou accepteren.

Turkey Bush
Als je je geblokkeerd voelt, geen creativiteit meer hebt en ook geen geloof meer in je eigen creativiteit. Geeft je nieuwe inspiratie en vertrouwen in je creatieve mogelijkheden.

Wararath
Geeft je moed, vertrouwen en aanpassingsvermogen in een tijd dat je diep bedroefd bent, wanhopig, zelfmoordplannen en niet meer in staat bent het hoofd te bieden aan probleemsituaties.

Wedding Bush
Als je problemen hebt met het aangaan van relaties, zakelijk, sociaal en/of intiem. Als je de toewijding mist om je levensdoelen te vervullen.

Wild Potato Bush
Als je je belemmerd voelt door je eigen lichaam, door overgewicht, en niet functioneert zoals je het zou willen laten functioneren. Het geeft je de vrijheid en vitaliteit om door te gaan met het leven.

Wisteria
Speciaal voor vrouwen: Ze voelen zich geremd, gespannen bij seks, kunnen niet genieten van intimiteiten. Speciaal voor mannen: ze tonen macho-gedrag. Helpt mannen en vrouwen seksueel te genieten en je erbij op je gemak te voelen. Het ontwikkeld tederheid en zachtheid.

Yellow Cowslip Orchid
Voor kritische, snel oordelende, vittende mensen. Geeft betrokkenheid, heldere constructieve gedachtepatronen, laat je afstand nemen van emoties. Brengt ook de hypofyse in evenwicht.

Australian Bush Flower Essences kopen

Australian Bush Flower Essences zijn los te bestellen op  starremediesshop.nl

Bent u Ondernemers, professional of therapeut en bent u geïnteresseerd in producten van Star Remedies. Registreer u via het registratie formulier voor bedrijven en voor therapeuten & professionals, het registratie formulier voor professionals.

Visa Mastercard American Express Diners Club Discover
Alle prijzen zijn inclusief BTW
menuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram