Star Remedies Logo
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Star Remedies Logo
Home » Onze Merken » Bloesem essences uit Nederland en de Wereld

WAT ZIJN BLOESEM ESSENCES?

Bloesem essences uit Nederland en de rest van de wereld

Flower Essences ofwel bloesem essences worden gemaakt van bloesems, planten, struiken en zelfs bomen. Bloesem essences kenmerken zich door de emotionele negatieve gemoedstoestanden bij mensen en dieren te veranderen in positieve kenmerken. Bloesem essences zijn uitermate geschikt voor zowel mens en dier en zijn eenvoudig inzetbaar. Dit betekent trouwens niet dat emoties en de menselijke psyche eenvoudig zijn! Bloesem essences zijn trillingen afkomstig van de bloesems en bieden hierdoor de perfecte ondersteuning op de weg naar emotioneel herstel.

Bloesem essences bieden de perfecte ondersteuning bij onze dagelijkse emotionele disbalansen zoals angst, paniek, stress en andere negatieve gemoedstoestanden. Bloesem essences zijn in staat om deze emotionele ballast laagje voor laagje af te schillen.

Er zijn wereldwijd veel diverse soorten bloesem essences en vibrational essences; o.a gemaakt van edelstenen. Wij verkopen de merken; Star Remedies, Ainsworths, Indigo Essences, Animal Essences, Healing Herbs, Australian Bush Flower Essences en de Californische FES essences. Bloesem essences bieden een fijne ondersteuning om emotionele problemen aan te pakken.

Eenvoudig online bestellen via de online winkel

Hoe worden bloesem essences gemaakt?

Het maken van bloesem essences kent vaak een lange aanlooptijd voordat de maker overgaat tot het maken hiervan. Het vergt veel inspanning en intentie richting de bloesems om de kwaliteit hiervan over te brengen in de aanwezige schaal met bronwater. Het delen van informatie van planten en bloesems kan vaak lang duren, maar ook vaak kort. Dit heeft te maken met de band die de maker heeft met de plant en ook in hoe verre zijn eigen stuk daarin is ontwikkeld.

Edward Bach, de grondlegger van de bach bloesem therapie, nam een schaal gevuld met bronwater en zorgde dat het gehele oppervlakte van de schaal gevuld werd met bloesems. Vervolgens worden de schaal met de bloesems in de volle zon gezet en na een bepaalde tijd werd de schaal uit de zon gehaald en de bloesems verwijderd. Hierna werd dezelfde hoeveelheid cognac toegevoegd; als voorbeeld; 1 liter bronwater gemengd met 1 liter cognac. Dit is dan de moedertinctuur. De andere methode is het koken van de planten, vooral in de wintermaanden, indien de zonnesterkte minimaal is. De zonnemethode is een krachtigere methode omdat planten niet hun volste eigenschappen (trillingen) aan het water kunnen overbrengen als zij gekookt worden. Tegenwoordig worden ook in de winter maanden bloesems gemaakt middels de zonnemethode omdat de planten die in deze maanden groeien voldoende hebben aan de zonnesterkte tijdens deze maanden.

Uit de moedertinctuur worden de stockbottles / stockflesjes gemaakt. Deze zijn geschikt voor het verder verdunnen tot gebruikersflesjes. Van de moedertinctuur worden enkele druppels toegevoegd aan een 10ml. flesje waarna deze aangevuld wordt met alcohol en water. Dit is het uiteindelijke stockflesje.

Het is belangrijk om te weten dat de omschrijving zoals deze hierboven staat een zeer beknopte versie is van het prepareren van bloesem essences. Het toepassen van bloesems in water wordt als sinds de oudheid, een bekend voorbeeld is Cleopatra, gebruikt en toegepast. Niet vanwege de geur of etherische olie die bloesems en planten bevatten maar door de unieke eigenschappen en kwaliteiten die bloesems overbrengen aan water.

Bloesem Essences kopen:

Bloesem Essences zijn los te bestellen op  starremediesshop.nl

Bent u Ondernemers, professional of therapeut, en bent u geïnteresseerd in producten van Star Remedies. Registreer u via het registratie formulier voor bedrijven en voor therapeuten & professionals, het registratie formulier voor professionals.

Visa Mastercard American Express Diners Club Discover
Alle prijzen zijn inclusief BTW
menuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram