Star Remedies Logo
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Star Remedies Logo
Home » Genezing van lichaam en geest
Edward Bach ondekte de werking van Bach Bloesem Essences.

HERSTEL VAN LICHAAM EN GEEST

Herstel van lichaam en geest

Dr. Bach, homeopaat, ontdekte in de jaren ’30 reeds dat bepaalde soorten bloemen harmonie brengen in de menselijke geest. Hun positieve krachten kunnen negatieve gesteldheden deblokkeren. Hij ging er vanuit dat er als een mens zich niet gelukkig voelt na enige tijd een ziektebeeld kan ontstaan.

Zo kan iemand gebukt gaan onder schuldgevoel of is men overbezorgd voor het welzijn van anderen, kan men geen “nee” zeggen uit vrees voor verlies. Er zijn vele gemoedstoestanden waardoor men “niet lekker in zijn vel zit”. Hierdoor kunnen aandoeningen zoals huid-, hoofd-, en maagklachten, ontstekingen en pijnen ontstaan zonder duidelijke oorzaak. Later zouden echte ziektes kunnen ontstaan. Door op zoek te gaan naar de oorzaak, nl. Het gebrek aan levensgeluk, treedt ook genezing van het lichaam op! Dr. Bach heeft 38 bloesemtincturen gemaakt, die elk op specifieke gemoedstoestanden werkzaam zijn. Zij kunnen bijvoorbeeld zorgen, hevige vrezen, irritatie, verdriet en onzekerheid verhelpen. Ook vermoeidheid, pessimisme en ongeduld zijn zo werkelijk te verhelpen.

De tincturen worden in de vorm van druppels ingenomen.

Indien van toepassing worden ze ook verwerkt in zalf om probleemgebieden in en op het lichaam verrassend effectief te behandelen. Al op korte termijn gaat men zich prettiger voelen, en vooral meer zichzelf. Ook “aangeboren” negatieve karaktereigenschappen kunnen door de Bloesem-therapie voorgoed verdwijnen, ze maken plaats voor een positief gevoel, meer kracht, vitaliteit en levensgeluk. Ziekte kan op deze manier voorkomen worden en daarom is deze zeer eenvoudige toe te passen geneeswijze aan te raden voor eenieder die zich geestelijk of emotioneel niet helemaal optimaal voelt.

Bloesem-essences zijn bij iedere volwassene toe te passen, ook bij jengelende, drukke, jaloerse of agressieve kinderen. Ook zijn vele bevreesde of agressieve honden al een prettig huisdier geworden met deze simpele behandeling. Het effect van andere medicijnen wordt op geen enkele wijze beïnvloed.

Dr. Bach heeft bij deze geneeswijze voor ogen gehad dat ze eenvoudig toe te passen moest zijn. Met de Bloesem-essences in huis is er voor veel situaties op simpele wijze heel wat narigheid te verzachten.

Bij examenvrees, shock bij ongelukken, huilende baby’s en kinderen met vrees of heimwee is het een probaat middel. Ook verdriet en vrees bij scheiding of overlijden, berusting en moedeloosheid bij werkeloosheid zijn te veranderen. Agressieve of ongenaakbare pubers, wrokkige of kritische (schoon) ouders, overspannen of uitgeputte gezinsleden; met deze natuurlijke methode kan vrede en harmonie weerkeren.

Het is haast wonderbaarlijk, want al verandert er ogenschijnlijk een situatie zelf niet, toch is aan al deze stemmingen iets te doen! Eenvoudigweg doordat de innerlijke houding met de helende bloesemkrachten verandert. Dr. Bach is met deze unieke, vernieuwende genezingsmethode zijn tijd absoluut vooruit geweest.

Hij heeft de weg geopend naar een nieuwe manier van beter worden; nl. herstellen van Lichaam en Geest.

Ondersteunt bij

  • Emotionele stemmingsklachten
  • Problemen met verandering
  • Aanpassen aan nieuwe situaties
  • Vrees met bekende en onbekende oorzaak
  • Emotionele overbelasting
  • Negatief persoonlijk zelfbeeld
  • Emotionele trauma’s

Behandeling en Resultaat

Het grondig aanpakken van emotionele disbalansen die door de jaren heen zijn opgebouwd, gaan niet binnen enkele dagen weg. De stelregel die gehanteerd wordt is het aantal jaren dat je ergens last van hebt, het aantal maanden duurt voordat het probleem is opgelost.

Anamnese

Het is ten alle tijden belangrijk om altijd een goede diagnose te stellen en zo te beoordelen waardoor de emotionele problemen zijn ontstaan. Hierdoor kan men grondig te werk gaan met emoties en het oplossen van de aanwezige emotionele problemen.

De mens centraal

Bij de bach bloesem therapie staat de mens centraal en niet het symptoom. Bach essences zijn in staat om de onderliggende problemen van het disbalans aan te pakken. Bach bloesem essences en bach bloesem therapie veranderen negatieve gemoedstoestanden in positieve eigenschappen.

BACH BLOESEM ESSENCES EN BACH BLOESEM THERAPIE VERVANGEN GEEN ARTS OF MEDISCH SPECIALIST. HET IS ALTIJD NOODZAKELIJK OM EERST UW ARTS TE RAADPLEGEN.
Visa Mastercard American Express Diners Club Discover
Alle prijzen zijn inclusief BTW
menuchevron-downwarning linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram