Star Remedies Logo
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Star Remedies Logo
Home » Onze Merken » Star Remedies bloesem essences » Scottish Highland Essences

SCOTTISH HIGHLAND ESSENCES

De Scottish Highland Essences zijn ontwikkeld om mensen te helpen hun spirituele pad te ontwikkelen en tegelijkertijd de kwaliteiten die de natuur te bieden heeft te benutten door ze beschikbaar te maken voor diegenen die hun spirituele pad verder willen ontwikkelen.

Culloden

Stelt de mensheid in staat te geloven waar ze voor staan zonder te bezwijken voor invloeden van buitenaf. Geeft innerlijke kracht om door te gaan, hoe groot of hoe zwaar de weerstand van buitenaf ook is.
Follow your king, Follow your god, please be free and I set thy free. Follow the light and go in peace. Volg je koning, volg je god, wees alsjeblieft vrij en ik bevrijd je. Volg het licht en ga in vrede.

Rosslyn Chapel

Zorgt ervoor dat mensen hun ware spirituele pad kunnen ontwikkelen, zonder obstakels en blokkades op te heffen. Als je deze remedie eenmaal hebt gebruikt, kun je daadwerkelijk het spirituele pad bewandelen. Je kunt het vergelijken met het verwijderen van de kurk uit een champagnefles.
Door deze essentie te nemen verdwijnt de spirituele blokkade (lees: kurk) waardoor mensen zich dan daadwerkelijk spiritueel kunnen ontwikkelen doordat energie van het spirituele naar het fysieke kan stromen. Het zorgt ervoor dat je eigen goddelijke stuk en de verbinding met het goddelijke
ook daadwerkelijk tot stand komt. Het zorgt ervoor dat je bewustzijn van het spirituele pad tastbaar wordt zodat het een tastbaar onderdeel wordt van je eigen ontwikkeling.

Scottish Highland essences kopen

Scottish Highland Essences zijn los te bestellen op  starremediesshop.nl

Bent u Ondernemers, professional of therapeut, en bent u geïnteresseerd in producten van Star Remedies. Registreer u via het registratie formulier voor bedrijven en voor therapeuten & professionals, het registratie formulier voor professionals.

Visa Mastercard American Express Diners Club Discover
Alle prijzen zijn inclusief BTW
menuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram