Star Remedies Logo
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Star Remedies Logo
Home » Onze Merken » Indigo Essences voor kinderen door Ann Callaghan » Indigo Essences combinatie essences

INDIGO ESSENCES – COMBINATIE ESSENCES

Indigo Essences Combination Essences

De combinatie essences namen zijn voornamelijk gekozen door Ben en Mica (11 & 10 jaar destijds). Ze vormen een ‘Ready to Use’ die emotionele ondersteuning zal bieden bij de meeste dingen die vaak gebeuren met kinderen – zoals gepest worden, zich eenzaam voelen, nare gevoelens, moeilijke tijden op school etc. De namen zijn vanzelfsprekend en kinderen van bijna elke leeftijd kunnen de essences zelf kiezen.

INDIGO ESSENCES – COMBINATIE ESSENCES

Champion

Ter emotionele ondersteuning wanneer je je gepest voelt, wrijf wat champion over je buik en de bullebakken zullen opgeven. Champion draagt bij het kind te helpen dat bang is voor anderen en vaak gepest wordt. Met Champion ervaar je dat er een schild voor een verzwakte ‘solar plexus’ gevormd wordt en tevens de schade helpen repareren. Champion wil ons laten ervaren te weten dat onze echte kracht vanuit ons binnenste komt en dat we die kracht kunnen oproepen door diep in te ademen en ons voor te stellen dat we al sterk zijn. We hebben geen echte vijanden, liefde is sterker dan wat dan ook in het heelal.

 

Chill

Wanneer je ervaart te koken van binnen, dan draagt deze essence bij aan een relaxed gevoel, waardoor je woede zal afnemen. Chill draagt bij het kind dat heel, heel erg kwaad is en geen uitweg kan vinden. Chill wil ons laten weten dat door de woede van binnen op te sluiten, het niet weg zal gaan. Chill zal ons helpen realiseren waarom we eigenlijk kwaad zijn en zal het eenvoudiger maken hierover te praten.

 

Confidence

Wanneer je je nerveus of paniekerig voelt of als je ervaart een blok metaal in je buik te hebben liggen – wrijf gewoon wat confidence over je buik en je zult geen ‘bende’ meer voelen. Confidence helpt het kind dat niet in zichzelf geloofd emotioneel te ondersteunen. Confidence wil ons laten weten dat we speciale en buitengewone wezens zijn door gewoon onszelf te zijn en we hoeven dat aan niemand te bewijzen!

 

Happy

Laat je niet gek maken als je ervaart je slecht te voelen, met behulp van Happy ervaar je je stuk een happier. Happy draagt bij in de emotionele ondersteuning voor kinderen die zich vaak rot voelen en niet weten waarom. Denk hierbij ook aan kinderen die hun bedroefdheid proberen op te sluiten en te verbergen. Dit kan te maken hebben met het idee dat als ze gaan huilen vrezen niet meer te kunnen stoppen met huilen. Deze essence Happy laat je ervaren dat je best mag huilen, ook als je niet weet waarom. Het is oke, de tranen houden op en zon kan weer in je hart gaan schijnen.

 

Invisible Friend

Ter emotionele ondersteuning voor als je je eenzaam of bang voelt en je zou willen dat er iemand was om je een knuffel te geven en te zeggen dat alles weer goed komt. Invisible friend is voor het kind dat zich vaak erg eenzaam voelt en niemand heeft om tegen te praten. Invisible friend wil je laten weten dat je nooit alleen bent. Je bent omringd door mensen waarvan je niet altijd ziet dat ze van je houden, maar altijd voor je zullen zijn om tegen te praten. Ze weten wie je bent en wat je doet op de planeet en zullen alles doen om je te helpen.

 

Love

Wanneer je zo’n pijn en boosheid ervaart dat je denkt niets te kunnen voelen, alleen maar koude en steen van binnen ervaart, dan draagt deze essence van liefde bij om de emotionele schade te herstellen. Deze essence is gemaakt na 11 september door Ben, Mica en Jen (7 jaar). Ze maakten een geschenk van de liefde die ze in hun levens voelden voor alle kinderen in de wereld die niet genoeg hadden. Love is ter emotionele ondersteuning voor het kind dat erg is aangedaan door een tekort aan liefde in hun leven. Love wil tegen je zeggen: “Geef de liefde niet op. Ook al zijn dingen zo moeizaam in je leven geweest – geef niet op. Liefde is overal om je heen. Liefde zal je vinden – maar je moet het binnen laten.”

 

No Fear

Ter emotionele ondersteuning wanneer vreemde geluiden je storen en je bang maken ‘s nachts of wanneer je je vreemd voelt in je maag zonder einde in zicht. No fear draagt bij voor het gevoelige en timide kind die zich de hele tijd bang voelt. No fear wil ons laten weten dat iedereen soms bang zijn ervaart. Ondersteund in het gevoel nooit alleen te zijn. Je zult ervaren altijd geliefd en ondersteund worden door je bescherm engelen.

 

Plurk

Als je ervaart je verveeld te voelen of het gevoel ervaart bedolven te zijn met huiswerk, zal Plurk je emotioneel ondersteunen en helpen je meer relaxt te voelen en te werken. (ook zeer goed voor volwassenen). Plurk draagt bij aan de emotionele ondersteuning voor het kind die nerveus wordt van de dingen die ze moeten doen en te veel druk op zichzelf zetten om te slagen. Plurk draagt bij je te laten weten dat het leven plezierig is. Neem niet alles te serieus en geloof niet iemand die je iets anders probeert te vertellen.

 

Settle

Wanneer je je rusteloos voelt zal deze essence je emotioneel helpen te ondersteunen en je niet neergeslagen laten voelen. Settle draagt bij voor het kind dat zich zeer ongemakkelijk voelt in zijn/haar fysieke lichaam en niet zijn/haar aandacht op iets kan vestigen voor een lange tijd. Settle wil je helpen je laten relaxen, inademen en weten dat het veilig is om gewoon ‘te zijn’.

 

Shine

Ter emotionele ondersteuning om geen vrees te hebben te laten zien wie je bent, schijn helder, je bent echt een ster. Shine draagt bij aan het kind dat heeft geleerd om zich koud, cynisch en ongevoelig te gedragen, zodat ze zich geaccepteerd voelen door hun omgeving. Shine ondersteund in de ervaring je te laten weten dat het veilig is om te zijn wie je echt bent. Shine draagt ook bij aan je te laten weten dat door jezelf te zijn, je anderen echt zult helpen om ook zichzelf te zijn.

 

Sleep Easy

Ter emotionele ondersteuning als je vrees ervaart het moment je ogen dicht te doen om iets vervelends, of verrassends te zien. Sleep Easy draagt bij het kind te helpen dat vrees ervaart gedurende de nacht. De ervaring geeft dat deze kinderen gevoelig zijn voor energie en onbenoembare energieën, waardoor er moeilijkheden worden ervaren om lichamelijk te kunnen ontspannen. Geeft ondersteuning om het lichaam te kunnen ontspannen en vrezen los te laten.

 

The Works

Ter emotionele ondersteuning wanneer je niet weet wat er mis is, zal the works je helpen om je weer sterk te voelen. Deze essence draagt bij je te helpen om het punt van alles te herinneren, het zal bijdragen je helpen om door te gaan in je leven. The works is ter ondersteuning van het kind dat zich verloren voelt, dat telkens zegt “wat doe ik hier, ik wil naar huis”. The works wil je laten weten dat wanneer je heel geliefd bent en alle hulp die je nodig hebt op je wacht – je moet er alleen om vragen. The works kan ondersteunend in noodgevallen worden gebruikt, zoals een eerste hulp zal het je helpen balans te vinden en het energie lichaam te stabiliseren en zal je laten zien welke essences hierna nodig zijn. The works kan emotioneel ondersteunend zijn voor de al wat oudere tiener die voelt alsof hij/zij gaat ‘flippen’ en zelfs schade aan kan brengen aan zichzelf of anderen.

 

Indigo Essences Kopen

Indigo Essences zijn los te bestellen op  starremediesshop.nl

Bent u Ondernemers, professional of therapeut en bent u geïnteresseerd in producten van Star Remedies. Registreer u via het registratie formulier voor bedrijven en voor therapeuten & professionals, het registratie formulier voor professionals.

Visa Mastercard American Express Diners Club Discover
Alle prijzen zijn inclusief BTW
menuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram