Star Remedies Logo
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Star Remedies Logo
Home » Maak kennis met ons

MAAK KENNIS MET ONS

Hartelijk welkom bij Star Remedies

Star Remedies B.V. is sinds 1985 actief op het gebied van productie alsmede import en distributie van voedingssupplementen, bloesem essences, edelsteen essences, gezondheidsproducten en natuurproducten in de Benelux en door geheel Europa. Naast onze eigen producten importeren en distribueren wij ook producten uit het buitenland.

In samenwerking met C.I.N.T. Benelux opleidingen B.V. biedt het de mogelijkheid voor therapeuten een opleiding te volgen tot C.I.N.T. therapeut. Star Remedies B.V. is daarnaast actief op zowel nationale- als internationale beurzen.

Sinds haar ontstaan heeft Star Remedies B.V. één doel voor ogen: hoogwaardige kwalitatieve producten leveren ondersteund door een optimale dienstverlening aan zowel winkeliers, therapeuten en consumenten. Star Remedies identificeert zich volledig met haar producten. De filosofie van Star Remedies B.V. is dat zij zich altijd zal inzetten voor natuur- en diervriendelijke producten. Anderzijds streeft Star Remedies B.V. bij haar doelgroepen naar een reputatie van integriteit en betrokkenheid. Hierbij geldt een kwaliteit en servicegerichtheid als voorwaarde.

Dit alles is samengevat in ons motto: creating a better wellbeing.

Zo heeft Star Remedies een stevige positie opgebouwd met de onderstaande producten:

• Ainsworths Original Bach Flowers
• Star Remedies – bloesem essences
• Star Remedies – Combinatie essences
• Star Remedies – basis cremes
• Indigo Essences
• Animal Essences
• Star Remedies Houten kisten
• Star Remedies PURE – 100% natuurlijke deodorant
• Bees Brilliance
• Manuka New Zealand - MGO Manuka Honing
• Star Remedies Fruity Soap
• Star Remedies Etherische oliën
• Edelstenen

Star Remedies is actief in zowel productie als import en distributie van voedingssupplementen, bloesemremedies, edelsteenremedies en natuurproducten in de Benelux en door heel Europa. Naast onze eigen producten importeren en distribueren wij producten uit het buitenland. Star Remedies B.V. is actief op zowel nationale als internationale beurzen. In samenwerking met CINT Benelux Opleidingen BV bieden wij de mogelijkheid voor therapeuten om opgeleid te worden tot CINT therapeut.

Sinds onze start had Star Remedies B.V. één doel: het leveren van producten van hoge kwaliteit ondersteund door kwaliteitsservice aan zowel retailers, therapeuten als consumenten. Star Remedies B.V. identificeert zich volledig met haar producten. De filosofie van Star Remedies B.V. is dat we ons altijd zullen inzetten voor de natuur en diervriendelijke producten. Second Star Remedies B.V. streeft naar haar klanten naar een reputatie van integriteit en betrokkenheid, zowel in service als kwaliteit.

Dit alles is samengevat in ons motto: U verwacht kwaliteit, wij zorgen voor kwaliteit, een betere manier van leven.

Onze filosofie
De filosofie van Star Remedies B.V. is dat zij zich altijd zal inzetten voor de natuur en diervriendelijke producten. Anderzijds streeft Star Remedies naar een reputatie van integriteit en betrokkenheid bij haar doelgroepen. Een kwaliteits- en servicegerichtheid is hierbij een voorwaarde.

Onze doelen
Sinds de oprichting heeft Star Remedies B.V. één doel voor ogen: het leveren van hoogwaardige producten ondersteund door optimale dienstverlening aan retailers, therapeuten en consumenten. Star Remedies B.V. identificeert zich volledig met haar producten.

Visa Mastercard American Express Diners Club Discover
Alle prijzen zijn inclusief BTW
menuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram