Star Remedies Logo
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Star Remedies Logo
Home » Onze Merken » Star Remedies bloesem essences » Star Remedies bloesem remedies overzicht

STAR REMEDIES BLOESEM REMEDIES OVERZICHT

3-Eenheid

3-Eenheid is een gecombineerde bloesem essence gemaakt van : Moederkruid, Waterlelie, Papaver en geeft het gevoel van geloof, hoop en liefde samen. “De last is lichter.” Geeft je de innerlijke kracht om hier in het nu te zijn; "Ik voel de rust en het comfort van het hele lichaam".

aster

Aster stelt je in staat in om de uitgerekte hand van die kritische ouder (volgens Transaktionele Analyse) te ontvangen. Voelt als een ondersteuning om je hen,  zorgt voor troost en ondersteunt jouw basisvertrouwen. Steunt je in het proces om geen moeite meer te hebben om met alleen zijn.

Balans

Balans is een gecombineerde essence gemaakt van Kruidje-roer-me-niet en Vlinderstruik. Ze werken samen om een ​​"helikopterview" te bieden met behoud van beide voeten op de aarde zodat je de dingen echt kunt doorzien.

bali

Bali geeft je innerlijke kracht om door te gaan ook al voel je dat de innerlijke strijd opgegeven is en berust in de situatie. Bali geeft de kracht om de hele wereld weer aan te kunnen.

Bescherming

Bescherming is een gecombineerde essence met Duizendblad, Turkoois, Kerspruim en Hosta. ; de 4 belangrijkste aurabeschermers. Je kunt beter bij je zelf blijven en wordt niet meer emotioneel leeggezogen door anderen in je omgeving. Geeft een emotionele bescherming en herstelt de eigen emotionele kracht. 

Clematis

Clematis ondersteunt jouw ontwikkeling op jouw eigen spirituele pad waarbij er inzicht verkregen wordt in hoe jouw leven daadwerkelijk in elkaar zit. Je kunt jezelf aanschouwen vanaf een afstand.

Dagkoekoeksbloem

Dagkoekoeksbloem ondersteunt en verstrekt je zelfbewustzijn en geeft jouw zelfvertrouwen een boost. Examens worden minder kwellend en je minderwaardigheidsgevoel neemt af. “Ik kom er voor uit dat ik er ben”.

Daslook

Daslook brengt meer rust, relaxedheid en aarding in je leven waarbij het gevoel van ruimte toeneemt. Je blijft jezelf en je komt tot de kern waarbij ook alle kindsdelen terug in verbinding komen. Het kiezen van je eigen pad, en rekening houden met je eigen keuzes, krijgen ruimte. 

dotterbloem

Dotterbloem stelt jou in staat om je innerlijke aanwezige haast, ongeduldigheid en innerlijke onrust om te zetten tot innerlijke inzicht zodat je in staat bent om alle taken in rust en in volgorde te doen.

Duizendblad

Duizendblad stelt je in staat niet meer leeg getrokken te worden door anderen waardoor je het bewandelen van je eigen pad zonder hobbels kan voortzetten. Je kunt weer beter Nee zeggen.

Duizendknoop

Duizendknoop stelt je in staat om die emotionele blokkades, waarvan je dacht dat die opgelost waren, toch nog helemaal te verwerken.

Eerste Hulp Essence

Eerste Hulp Essence is een gecombineerde bloesem remedie bestaande uit Liefde & Hoop, Turkoois, Houttyunnia Cordata, Star of Bethlehem, Duizendblad, 3-Eenheid, Fluitekruid, Maskerbloem, Dotterbloem, Kerspruim en Clematis – Madame Le Coultre. Ondersteunt bij emotionele situaties zoals heftig schrikken.

Eucalypthus

Eucalypthus stelt je in staat om weer verbinding te maken met de mensen om je heen zonder jezelf boven hen verheven te voelen. Eucalypthus mensen zijn hoogst intelligente mensen die vaak moeite hebben om met andere mensen een verbinding aan te gaan.

Fluitenkruid

Fluitekruid brengt je terug met beide voeten op de grond om je vervolgens groot te maken waarbij eigenwaarde, verbondenheid en bewustwording van jezelf worden ondersteund. 

Gebroken Hartje

Gebroken Hartje zorgt ervoor dat je bewust wordt van oude aanwezige emotionele pijnen in het lichaam waardoor je gebroken hart in staat is om zelf te herstellen. 

Gele Meibloem

Gele Meibloem zorgt voor een diepe verbinding met het universum waarbij jij het vertrouwen krijgt dat alles goed komt. 

Genadekruid

Genadekruid geeft jou de kracht om jezelf genade te geven waardoor boosheid of welke andere emotionele gemoedstoestand geen blokkade meer vormen.

Herfstaster

Herfstaster ontluikt jouw kinderlijke spiritualiteit die in jouw begin jaren geblokkeerd zijn geraakt waardoor speelsheid, sprankeling en blijdschap terug komen.

Het Kind

Het Kind, een gecombineerde remedie van Madelief en Aster,  helpt je om het leuke, ondeugende en blije kind te laten bloeien.

Hortensia

Hortensia bewerkstelligt ontspanning en aarding en zorgt ervoor dat de emotionele connecties tussen linker- en rechterhersenhelft beter gaan communiceren.

Hosta

Hosta ondersteunt jouw proces bij het leven in het hier en nu en geeft daarbij een weids gevoel van ruimte. 

Houttuynia Cordata

Houttuynnia Cordata laat je innerlijke gedachten, die op een platenspeler lijken, rustiger te worden en waarbij je rustiger wordt doordat malende gedachten stop worden gezet.

Immortelle

Immortelle zorgt voor de zon in je leven en in je hart waardoor jouw blijdschap terug komt.

Indische Amandel

Indische Amandel zorgt ervoor dat oude herinneringen niet meer gekoppeld zijn aan oude emotionele pijnen.

Ismene

Ismene laat je terug komen in het hier en nu zonder dat je verder afdwaalt in je gedachtes. Hierdoor ben je in staat om beter in het hier en nu te zijn waardoor jouw creativiteit in staat is om zich verder te ontwikkelen.

Kerspruim

Kerspruim bevordert de innerlijke rust bij onrustige mensen en geeft je een "omhulsel" zodat niet-benoembare invloeden van buitenaf geen invloed hebben.

Komkommerkruid

Komkommerkruid knipt alle zaken die je nog moet doen in kleine, behapbare stukjes zodat de grote geestelijke druk minder wordt.

Komkommerkruid 2

Komkommerkruid 2 stimuleer je om zaken te gaan ondernemen vanuit de mannelijke energie.

Koningin van de Kusten

Koningin van de Kusten stelt je in staat om inkomende emotionele zaken beter te filteren waardoor je alles beter een plek kan geven. 

Koraalcactus

Koraalcactus bedekt je met een soort dekentje zodat je nu even niet gestoord kan worden en hierdoor voel je jezelf lichter en luchtiger. 

Kruidje roer me niet

Kruidje roer me niet is de eerste bloesem remedie ontwikkelt door Madeleine in 1999 tijdens haar reis door Costa Rica. Stelt hele gevoelige mensen in staat om zich beter af te schermen. Zorgt ervoor dat je innerlijke kracht tot bloei komt waardoor je jouw eigen moed en energie kan inzetten voor jouw eigen levenspad.

Liefde & Hoop

Liefde en Hoop stelt mensen in staat om oude paniekgevoel los te laten en wetende dat zij onvoorwaardelijk gesteund worden.

Loodkruid

Loodkruid zorgt ervoor dat je emotioneel bewuster wordt van je eigen kwaliteiten zonder dat je elke keer opnieuw bij andere te rade moet gaan. 

Maan

Maan stelt je in staat om diepe, niet-ontdekte emotionele beperkingen in te zien zonder dat je hierdoor overrompelt wordt.

Madelief

Madelief kenmerkt zich doordat het je lichaam in staat stelt nieuwe energie te ontvangen zonder dat je emotioneel in elkaar stort.

Maskerbloem

Maskerbloem geeft je kracht om onplezierige emoties (denk aan de tandarts, kou etc etc) de baas te zijn.

Meesterbloem

Meesterbloem geeft je de mogelijkheid om emoties die ogenschijnlijk onbewust een rol spelen bewuster te laten worden waardoor je deze beter kunt verwerken.

Meibloem

Meibloem zorgt ervoor dat je steeds meer liefde zonder voorwaarden kunt ervaren waarbij je in staat bent ook elkaar in liefde los te laten zonder de ander te beperken.

Moederkruid

Moederkruid laat je in het hier en nu leven  waardoor de heimwee naar vroeger verdwijnt. Hierdoor ontstaat ook de innerlijke rust en stelt je in staat om meer te genieten van het hier en nu.

Papaver

Papaver zorgt dat je meer emotioneel vertrouwen krijgt in de toekomst zonder hiervoor angst te hebben wetende dat je altijd gesteund wordt door het universum; het oervertrouwen.

Peer

Peer zorgt ervoor dat je vanuit je eigen kwaliteiten het leven aan kan zodat het niet hopeloos en uitzichtloos lijkt. Doordat je sprankelijkheid weer terug komt weet je van diep binnen dat alles goed komt. 

Protectie

Protectie is een gecombineerde bloesem remedie bestaande uit: Duizendblad, Turkoois, Kerspruim & Hosta. Stelt je in staat om beter jezelf emotioneel af te schermen tegen emotionele invloeden van buitenaf. 

Puur

Puur zorgt dat je minder streng voor jezelf wordt in je doen en laten en hierdoor kan je de gespannen teugels los laten waardoor je  jezelf minder eisen gaat stellen.

Riet

Riet geeft je meer standvastigheid in het leven waardoor je emotioneel stabieler wordt zonder heen en weer te gaan met je emoties. 

Roos

Roos zorgt voor meer harmonie in je leven doordat liefde terug komt. Hierdoor word je ook milder naar andere mensen toe. 

Roze Duizendblad

Roze Duizendblad zorgt ervoor dat je beter bestand bent tegen emotionele invloeden van buitenaf waardoor deze als ware van je af glijden. 

Sneeuwklokje

Sneeuwklokje zorgt dat je je eigen waardigheid hervindt en helpt je bij het ervaren van het leven in volle glorie.

Star of Bethlehem

Star of Bethlehem ondersteunt je om jouw emotionele ballast los te laten en emotionele wonden te helen.

Turkoois

Turkoois stelt je in staat om een nieuw begin te starten waardoor veranderingen makkelijker zijn te aanvaarden. 

Valeriaan

Valeriaan stelt in staat om emoties uit vorige levens en daarmee familiepatronen te doorbreken. Hiermee ben je in staat om je volledig te focussen op je huidige leven.

Vergeving

Vergeving is een gecombineerde bloesem remedie van Maskerbloem en Genadekruid waardoor je in staat wordt gesteld de aanwezige boosheid in liefde los te laten. Hierdoor straal je harmonie en liefde uit.

Vlinderstruik

Vlinderstruik geeft je kracht om je gedachten te richten op het heden in plaats van de toekomst. Inzicht van bovenaf zal terug komen waardoor je een gebeurtenis als geheel kan beschouwen. 

Vrouwenmantel

Vrouwenmantel zorgt voor een herverdeling tussen de vrouwelijke en mannelijke kwaliteiten waardoor mannen beter kracht kunnen delen en meer op hun intuïtie af gaan en vrouwen de kracht geven om hun ambities waar te maken.

Vuurdoorn

Vuurdoorn stelt je in staat om meer compassie voor anderen maar ook naar jezelf te hebben. Je mag er zijn en je verbonden voelen met anderen om je heel. 

Waterlelie

Waterlelie zorgt dat er meer licht in je leven komt waardoor hoop vanuit het universum weer gaat stromen. 

Wilde Appel

Wilde Appel ondersteunt diegene in het proces om minder dwangmatig precies te zijn. Innerlijke onrein voelen is typerend voor dit type mensen.

Zelf

Zelf stelt je in staat om je eigen potentie te ontwikkelen gekenmerkt door eigen liefde, eigen potentie en je eigen leven te leiden.

Star Remedies Bloesem Essences kopen

Star Remedies Bloesem Essences zijn los te bestellen op  starremediesshop.nl

Bent u Ondernemers, professional of therapeut en bent u geïnteresseerd in producten van Star Remedies. Registreer u via het registratie formulier voor bedrijven en voor therapeuten & professionals, het registratie formulier voor professionals.

Visa Mastercard American Express Diners Club Discover
Alle prijzen zijn inclusief BTW
menuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram