Star Remedies Logo
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Star Remedies Logo
Home » Onze Merken » Ainsworths Bach Bloesem Essences - Bach Flowers

BACH BLOESEM ESSENCES / ORIGINAL BACH FLOWER ESSENCES

Volgens edward bach

1 op 240 verdunning
orginele stockflesjes
met de hand gemaakt in Engeland

Kwaliteit erkend

Hare Majesteit Koningin Elizabeth, De Prins van Wales – Prins Charles en de wijlen Koningin Moeder hebben hoogstpersoonlijk Ainsworths beloond met de predicaten koninklijk / hofleverancier. Sinds jaren worden de Ainsworths Bach Bloesem essences gebruikt door het Engels Koninklijk huis. De Ainsworths Bach Bloesem essences worden op exact dezelfde methode gemaakt zoals Dr. Edward Bach ze ook maakte en zijn daarmee Original Bach Flower Essences.

Hofleverancier

Ainsworths is de eer te beurt gevallen benoemd te worden tot Royal Warrant Holder (Hofleverancier) voor het leveren van hun homeopathische geneesmiddelen aan HM de koningin, HM de koningin-moeder en ZKH de prins van Wales. Goedgekeurd met drie erkenningen als hofleverancier door benoeming door ZKH prins Charles, HM de koningin en HM de koningin-moeder.Deze benoeming wordt alleen toegekend aan ondernemingen die voorbeeldige normen aanhouden.

Original Bach Flower Essences

De Bach bloesem essences zijn nog net zo essentieel als toen zij ontdekt werden. Bij Ainsworths worden de essences van dezelfde planten geprepareerd als die Dr. Edward Bach gebruikte. Er wordt alleen gebruik gemaakt van de soorten die in het wild groeien. De Ainsworths Bach Bloesem essences zijn gemaakt op basis van brandy met een verdunning van 1 : 240. Deze bereidingswijze is de exacte methode waarop Dr. Edward Bach zijn bach essences maakte. Ainsworths Bach Bloesem essences zijn zowel los als per 10 ml. set verkrijgbaar. Alhoewel Dr. Edward Bach homeopaat van beroep was, vermelde hij duidelijk dat zijn Bach bloesem essences absoluut geen homeopathische bereidingen waren en zijn.

Ainsworths Emergency Cream

Deze crème is geproduceerd met behulp van een unieke formulering die voor 100% op natuurlijke basis is en alleen natuurlijke conserveringsmiddelen bevat. Dit is vooral belangrijk voor een bach bloesem crème, die bedoeld is als een milde “holistische” crème. Door gebruik te maken van natuurlijke conserveringsmiddelen blijft de natuurlijke energie van het product in stand.

Ainsworths Emergency cream bevat alleen 100% natuurlijke ingrediënten!

Samenstelling:

 • Star of Bethlehem
 • Rock Rose
 • Impatiens
 • Cherry Plum
 • Clematis
 • Mimulus
 • Aspen
 • White Chestnut

Ainsworths Recovery Plus

Ainsworths Recovery Remedy PLUS is een samenstelling van acht essences, nl. :

 • Star of Bethlehem : geestelijke shock, lichamelijke shock, trauma, hersenschudding, kwetsbaar.
 • Rock Rose : schrik, paniek, uiterste vrees, crisissituaties, van schrik verlamd zijn, radeloosheid.
 • Impatiens : ongeduld, hectisch, prikkelbaar, uiterste geestelijke gespannenheid, innerlijke dwang.
 • Cherry Plum : vertwijfeling, vrees het verstand te verliezen, onbeheerstheid, tandenknarsen, nagelbijten, waanvoorstellingen, zielskwellingen, bedwateren.
 • Clematis : dagdromers, bewusteloosheid, onoplettendheid, kleine ongelukjes, niet kunnen concentreren, wensvoorstellingen.
 • Mimulus : angst met bekende oorzaak, gevoelig voor harde geluiden, agressie, koude, conflicten, verlegenheid, overgevoelig.
 • Aspen : vage, niet benoembare angst, ongegronde angst, ongerustheid, angstige voorgevoelens, nachtmerries.
 • White Chestnut : aanhoudende ongewenste gedachten, discussies in gedachten, gesprekken in gedachten, ‘grammafoonplaat-denken’, doorlopend moe.

Orginal Bach Flower 
Ontdekt en met groot succes gebruikt door wijlen Dr. Edward Bach wiens bloesemgeneeswijze is beschreven in vele boeken. Als u een shock of plotseling slecht nieuws krijgt, als u bedroefd bent, b.v. op een begrafenis; als u bevreesd of verward bent, zelfs in uiterste schrik of paniek zal de Recovery Remedy PLUS u helpen deze klachten of spanning te boven te komen. De Recovery Remedy PLUS ondersteund een doeltreffende behandeling tegen uit onverwachte gebeurtenissen voortgekomen spanning. Als b.v. thuis, buitenshuis of op straat een ongeluk is gebeurd kunnen de betrokkenen een of meer van de volgende emoties ervaren: shock, angst, schrik of paniek, zware geestelijke spanning, een gevoel van wanhoop, of een verdoofde, benevelde gemoedstoestand. In deze omstandigheden zou onmiddellijk een dokter moeten worden gehaald. De Recovery Remedy PLUS is niet bedoeld om de plaats van de medische zorg in te nemen, maar het bezit (reddings) mogelijkheden om voor de komst van de dokter de angst van de persoon te verlichten en te kalmeren.

1 op 240 verdunning

Ainsworths maakt Bach Bloesem essences conform de geschriften van Dr. Edward Bach met een verdunning van 1 op 240. Dit betekent dat 1 druppel moedertinctuur wordt verdund op 240 druppels brandy. Dit kenmerkt een krachtige bach bloesem. LET OP: 1 op 240 is anders dan 1 op 240%!

Authentiek

Ainsworths produceert op dezelfde wijze waarop Dr. Edward Bach zijn Bach essences maakte. Het productieproces bevat veel handwerk waarbij aandacht voor de bach bloesems essentieel is. Ainsworths maakt Original Bach Flower Essences precies zoals en in de geest van Dr. Edward Bach en Nora Weeks.

Natuur

Ainsworths Bach Bloesem essences worden van planten, struiken en bomen gemaakt, die in gebieden groeien waar geen mensen komen.

Ainsworths Bach Bloesem Remedies kopen:

De producten van Ainsworths zijn los te bestellen op  starremediesshop.nl

Bent u Ondernemers, professional of therapeut, en bent u geïnteresseerd in producten van Star Remedies. Registreer u via het registratie formulier voor bedrijven en voor therapeuten & professionals, het registratie formulier voor professionals.

Visa Mastercard American Express Diners Club Discover
Alle prijzen zijn inclusief BTW
menuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram