Star Remedies Logo
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Star Remedies Logo
Home » Onze Merken » Animal Essences Wild Earth door Daniel Mapel » Wild Child Essences - Animal Essences

WILD EARTH ANIMAL ESSENCES – WILD CHILD ESSENCES

Wild Child Essences

In de traditie van de bloesemessences, werden de Wild Child Essences gecreëerd om kinderen en volwassenen toe te laten ervaring op te doen en voordeel te halen uit de helende energieën van wilde baby dieren. Deze zachte trillingsessences helpen je om ondersteund te worden door deze baby dieren met hun liefdevolle gaven van onschuld, zelfbewustzijn, vertrouwen, veiligheid en een gevoel van thuishoren. Daarenboven richten de Wild Child Essences zich tot de meest fundamentele noden zowel van kinderen als van volwassenen: zich veilig voelen, weten dat we thuis zijn, contact hebben met ouders en er een band mee voelen en weten wie we zijn en wat we nodig hebben. Naast het feit dat ze steun geven bij het belichamen van de gaven van elk baby dier, zijn deze essences speciaal nuttig voor kinderen die geen antwoord kregen op hun meest fundamentele noden. Ze zijn ook nuttig voor volwassenen van wie de diepste noden niet vervuld werden toen ze kind waren en die nu willen dat er tegemoet gekomen wordt aan deze onvoldane noden. Wild Child Essences zijn trillingsessences die bereid worden in een ritueel proces in de wildernis. Ze bevatten geen delen van dieren, en er werden geen dieren gevangen of gekwetst voor het bereiden van de essences.

Bear Cub

Helpt bij emotionele ondersteuning van het voeden van het bewustzijn van de eigen gevoelens en die van anderen. Helpt iemand bewust te maken van hoe zijn daden de anderen raken. Geeft de ervaring van verdieping van zelfbewustzijn, aarding, introspectie en zelfkennis. Om te weten wie we zijn.

• Gunstig voor kinderen van wie de echte gevoelens niet herkend of erkend werden door de opvoeders; die moeite hebben om de noden van anderen te zien; om het kalmer aan te doen en te focussen.
• Gunstig voor volwassenen die als kind het contact verloren hebben met hun gevoelens door de manier waarop ze door volwassenen mishandeld werden; voor diegenen die bewust moeten worden van hun innerlijk leven; voor diegenen die bewust moeten worden van wie ze zijn, wat ze nodig hebben en wat anderen nodig hebben.

Dolphin Calf

Geeft de ervaring van een diepe band tussen kind en ouder, contact en intimiteit, communicatie, uniciteit en eenheid.
• Gunstig voor kinderen die een moeder hebben die niet emotioneel of fysisch aanwezig is; voor kinderen die te ernstig zijn en de gewoonte verloren hebben om speels te zijn.
• Gunstig voor volwassenen die een tekort aan liefde voelen en een gebrek aan contact met hun ouders; voor diegenen die diep werken op het innerlijk kind.

Elephant Calf

Voedt de ervaring van fysische en emotionele veiligheid, diepe aarding, zich beschermd voelen en gekoesterd worden door een zeer wijde familie. Verhoogt de samenhorigheid van een uitgebreide familie.
• Gunstig voor kinderen die door een periode gaan waarin ze zich bang of bevreesd voelen; of die leven in een familie waar een gevoel van samenhorigheid ontbreekt.
• Gunstig voor volwassenen die in de kinderjaren zich niet gesteund of beschermd voelden door de volwassenen rond hen. Voor diegenen die de diepe banden willen aanhalen tussen familieleden (goed om families bijeen te houden).

Fawn

Voedt de ervaring van tederheid, zachtheid, onschuld, zuiverheid, vrede, kalmte en een toestand van jeugdige gratie.
• Gunstig voor kinderen die agressief zijn, overgestimuleerd of gestrest; voor kinderen die contact verloren hebben met de onschuld van het kind zijn.
• Gunstig voor volwassenen die ervaringen willen uitdiepen van kinderlijke onschuld, tederheid en vrede; die te snel opgegroeid zijn; die moeten leren respect en eerbied hebben voor de noden en de kwetsuren van hun innerlijk kind.

Lion Cub

Voedt de ervaring van een diep gevoel van thuis komen, aangepast zijn, weten dat men iets betekent en weten dat men een plaats heeft in de wereld.
• Gunstig voor kinderen die verward zijn in verband met hun plaats in de wereld, van wie de ouders apart leven of uit de echt gescheiden zijn, die gedesoriënteerd zijn in school of in andere milieus.
• Gunstig voor volwassenen die als kind niet het gevoel hadden een thuis te hebben of aangepast te zijn; van wie de ouders apart zijn gaan leven of in de echt gescheiden zijn toen ze kind waren.

Wolf Pup

Voedt de ervaring van een diep gevoel van erbij horen, erbij passen, weten dat men van belang is en beseffen dat men een plaats heeft in de wereld.
• Gunstig voor kinderen die in verwarring zijn omtrent hun plaats in de wereld; van wie de ouders apart leven of gescheiden zijn; die gedesoriënteerd zijn op school of in andere omstandigheden.
• Gunstig voor volwassenen die als kinderen niet het gevoel hadden erbij te horen of erbij te passen; van wie de ouders apart leefden of gescheiden waren als zij nog kinderen waren.

ANIMAL ESSENCES KOPEN

Animal Essences zijn los te bestellen op  starremediesshop.nl

Bent u Ondernemers, professional of therapeut, en bent u geïnteresseerd in producten van Star Remedies. Registreer u via het registratie formulier voor bedrijven en voor therapeuten & professionals, het registratie formulier voor professionals.

Visa Mastercard American Express Diners Club Discover
Alle prijzen zijn inclusief BTW
menuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram