Star Remedies Logo
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Star Remedies Logo
Home » Internationaal Therapeut beurs 2024

INTERNATIONAAL THERAPEUT BEURS

16 & 17 november 2024

Internationaal Therapeut beurs 2024

Natuurlijk Gezondheidsplatform tijdens Internationaal Therapeut beurs 2024
Internationaal Therapeut fungeert niet alleen als een beurs, maar ook als een platform voor natuurlijke gezondheid, waarin professionals verantwoordelijk omgaan met de gezondheid van lichaam, geest en ziel. Bedrijven en organisaties die deelnemen aan Internationaal Therapeut geven betekenis aan het volledige spectrum van gezondheidservaring, met een integrale benadering van gezondheid en gezondheidsproblematiek.

Wie zijn de bezoekers tijdens Internationaal Therapeut beurs 2024?
Bezoekers van Internationaal Therapeut zijn onder andere therapeuten, paramedici, medici, detailhandelaren, opleiders, studenten, en andere professionals met een serieuze interesse in natuurlijke gezondheid, voeding en levensstijl.

Hernieuwde belangstelling voor natuurlijke gezondheid op Internationaal Therapeut beurs 2024
Terwijl de interesse in natuurlijke gezondheid een heropleving doormaakt, zien we ook steeds meer reguliere artsen verwijzen naar preventie en een gezonde levensstijl. Gelukkig delen zij ook het besef dat natuurlijke gezondheid niets te maken heeft met anti-intellectuele of anti-wetenschappelijke benaderingen. Integendeel, natuurlijke gezondheid heeft net als elke andere natuurlijke filosofie een sterke objectieve basis.

Wat biedt de Internationaal Therapeut beurs 2024?
Gezondheid omvat alle aspecten van fysiek, sociaal, emotioneel en spiritueel welzijn. Dit vereist bewustzijn over gezond gedrag, kennis, inzicht, motivatie en zelfs inspiratie.

Waar natuurlijke behandelvormen geen oplossing bieden, kan de traditionele medische zorg vaak uitkomst bieden. En waar de medische wereld geen antwoord heeft, kan de natuurlijke benadering vaak helpen. Samen hebben ze veel te bieden. Laten we openstaan voor beide benaderingen en ontdekken wat ze samen kunnen betekenen voor iedereen die gezondheidszorg nodig heeft.

Op Internationaal Therapeut komen deze twee benaderingen samen, waarbij praktiserende medici en bedrijven die de integrale visie omarmen, deelnemen aan de "Beurs voor Totale Gezondheid".

Planning
Zaterdag 16 november 2024 – 10:00 tot 17:00 uur
Zondag 17 november 2024 – 10:00 tot 17:00 uur

Locatie

Expo Houten – Meidoornkade 24 – Houten

Kosten
Entree aan kassa € 12,-
Entree met relatiekaart € 5,-

Relatiekaarten

Via deze link kunt u relatiekaarten aanvragen. Deze online-relatiekaarten worden u per e-mail toegestuurd door de beursorganisatie.

Website
www.internationaaltherapeut.nl

Visa Mastercard American Express Diners Club Discover
Alle prijzen zijn inclusief BTW
menuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram