Star Remedies Logo
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Star Remedies Logo
Home » Onze Merken » Star Remedies PURE natuurlijke kristal deodorant

STAR REMEDIES PURE – 100% NATUURLIJKE DEODORANT

100% Natuurlijk – 100% deodorant

STAR REMEDIES PURE, een natuurlijke mineraal zout, die in natuurlijke vorm in de natuur voorkomt die al voor eeuwen gebruikt wordt. Een bron voor een natuurlijke deodorant.

Hoe werkt Pure?

De natuurlijke werking neutraliseert de bacteriën die de zweetgeur veroorzaken. STAR REMEDIES PURE wordt aangebracht op de vochtige huid waar een heel dun laagje achterblijft. De moleculaire structuur van het kristal is te groot om door de huid heen te kunnen en zal dus de poriën niet verstoppen. STAR REMEDIES PURE zorgt er dus voor dat het natuurlijke proces niet gestoord wordt en laat de huid doorademen zonder de onaangename geur. STAR REMEDIES PURE bevat geen alcohol, geen parfum en geen emulgators. In feite, niets wat door de mens gemaakt, verwerkt, samengesteld of geëxtraheerd is. HELEMAAL NATUURLIJK DUS!

Gebruik van PURE

Droog de huid na het wassen niet af. Pak het kristal en ga er een aantal keer zachtjes mee onder de oksels. Is de huid niet meer nat, maak dan het kristal onder de kraan een beetje nat. Een microscopisch laagje van het kristal zal nu op de huid achterblijven en zal de bacteriën, die de onaangename geur veroorzaken, neutraliseren. Simpel en makkelijk in gebruik. De deodorant gaat zeker 1 jaar mee. Bereken zelf het voordeel.

 

Marijke Helwegen & Pure deodorant

Wat een fantastisch product is jullie PURE deodorant stick. De stick werkt fantastisch en is ook nog eens zonder al die ongezonde en vaak onnatuurlijke, chemische toevoegingen 100% natuur, vlekvrij en geurvrij. Ik heb de PURE stick nu zo’n 2 maanden dagelijks gebruikt tijdens presentaties en bij TV optredens en hij voldoet aan alle verwachtingen. Ik kan de PURE deodorant aan iedereen aanraden die fris wil ruiken en gezond wil blijven. Marijke Helwegen

 

Aanbeveling

Aanbevolen door de professionals en is ideaal voor mensen die last hebben van allergie, een gevoelige huid en diegene die gezondheidbewust zijn. De bacteriën die de onaangename geur veroorzaken worden op natuurlijke wijze geneutraliseerd en geeft u 24 uur bescherming. De meeste deodoranten bevatten aluminum chloor-hydraat. STAR REMEDIES PURE is 100% Ammonium Sulfaat. In Azië wordt deze vorm van deodorant al eeuwenlang gebruikt. STAR REMEDIES PURE is veilig in gebruik en bevat geen chemische stoffen. STAR REMEDIES PURE is het meest pure deodorant van heden.

Goede doelen

Star Remedies PURE steunt goede dieren doelen. 1% van de verkoop wordt geschonken aan een goed dierendoel.
Alle Star Remedies PURE producten zijn dierproefvrij, bevatten geen dierlijke bestandsdelen en zijn 100% milieuvriendelijk.

Star Remedies PURE Products

Pure Deodorant stick
120 GR.

PURE DEODORANT STICK
60 GR.

pure
75 gr.

pure
100 ml.

pure
50 ml.

pure roller
90 ml.

Pure Deodorant stick

Star Remedies PURE zijn uitermate geschikt voor gebruik in de badkamer, op reis, onderweg, op de sportschool en nog veel meer.
Verkrijgbaar in 60gr. en 120 gr

Pure Deodorant roller

De Star Remedies PURE deodorant roller is kant-en-klaar voor gebruik. Eenvoudig aan te brengen onder de oksels.
De inhoud is 100ml.

Pure Deodorant spray

De Star Remedies PURE deodorant spray kunt u aanbrengen onder uw oksels en voetzolen. De inhoud is 50ml. of 100ml.

Pure Deodorant stick aan touwtje

Star Remedies PURE zijn uitermate geschikt voor gebruik in de badkamer, op reis, onderweg, op de sportschool en nog veel meer.
Verkrijgbaar in 75gr.

Star Remedies PURE Ervaringen

Beste klantenservice, Ik zocht op internet naar meer informatie over deodoranten en ik vond jullie en STAR REMEDIES PURE. Ik was wel bekend met een deodorant kristal maar niet met STAR REMEDIES PURE. Ik heb er toen een via de email bestelt en gebruik STAR REMEDIES PURE kristal nu al een tijdje. Ik ben er zo blij mee dat ik er gelijk meerdere heb bestelt voor mijn kennissen. SUPER!

 

Het voelt heel natuurlijk aan! Gewoon gebruiken!! Gelukkig krijg je niet zo’n deo-lucht door je parfum heen!

 

Het is een droog en het ruikt niet! Kleding stinkt ook niet. Toen ik de laatste keer hard had gewerkt kwam ik zwetend thuis. Ik rook niet zelfs niet toen het zweet opgedroogd was. En het aanbrengen vind ik ideaal. Even nat maken en aanbrengen onder de oksels. Het is perfect! Vroeger had ik kringen in mijn witte t-shirts en dat heb ik nu niet meer.

 

Beste Star Remedies, bij deze wil ik vertellen dat STAR REMEDIES PURE echt geweldig werkt. Nadat mijn arts mij de diagnose borstkanker gaf en ik van een vriendin van mij een artikel onder ogen kreeg dat borstkanker o.a. veroorzaakt kan worden door het gebruik van deodorant, ben ik meteen overgestapt op STAR REMEDIES PURE. Het gebruik is eenvoudig en tegen de verwachtingen in ruik je ook aan het einde van de dag geen zweet! Ik kan het dan ook aan iedereen aan bevelen en zeker aan vrouwen die toch meer kans hebben op borstkanker dan de mannen (hoewel steeds meer mannen ook borstkanker krijgen).

 

Ik ben direct tijdens de Libelle Zomerweek, de laatste dag zondag 6 juni, STAR REMEDIES PURE gaan gebruiken. Normaal gesproken zou ik een nieuw product – en zeker een deodorant – niet testen tijdens zo’n belangrijk evenement. Met name omdat het voor mij toch een soort Ren je Rot show is geweest en een goede deo heel belangrijk is. Die laatste dag was het zonnig en warm (zo’n 25C) en ik heb tussendoor wel een aantal malen gecheckt of ik niet ging ruiken – dit was absoluut niet het geval! Echter drie weken Zuid-Frankrijk, tussen de 25 en 30C, aan de rand van het zwembad met volle zon is 1 keer aanbrengen in de ochtend niet voldoende. Zeker niet als je een aantal keren het zwembad induikt. Ik ben dus super tevreden en het geeft mij een heel veilig gevoel dat ik een product gebruik dat niet schadelijk is voor mijn lichaam en toch voldoende bescherming biedt tegen nare transpiratiegeur. Een groot bijkomend voordeel: het is reukloos!

PURE deodorant kopen

PURE Deodorant is los te bestellen op  starremediesshop.nl

Bent u Ondernemers, professional of therapeut en bent u geïnteresseerd in producten van Star Remedies. Registreer u via het registratie formulier voor bedrijven en voor therapeuten & professionals, het registratie formulier voor professionals.

Visa Mastercard American Express Diners Club Discover
Alle prijzen zijn inclusief BTW
menuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram