Star Remedies Logo
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Star Remedies Logo
Home » Onze Merken » Indigo Essences voor kinderen door Ann Callaghan » Indigo Essences New Energy Essences

INDIGO ESSENCES – NEW ENERGY SERIES

Indigo Essences New Energy

De New Energy series nr 1 tot 7, zijn gemaakt in 2001 in de plaats genaamd DragonHold. Ze zijn heel anders dan welke essence die ik ooit gemaakt heb. Toen ik de New Child series maakte, was alle informatie reeds verwerkt in deze essences; zij hadden veel te doen met mijn eigen ontwikkeling. Echter deze keer was dit anders. Ik kreeg het gevoel dat er iets in mij werd gebracht wat mij in de toekomst zou helpen. Ik had geen idee welke edelstenen bij deze essences betrokken zouden worden, wat hun werking zou zijn echter enige tijd later werd alles duidelijk. De instructies waren heel simpel. De edelstenen werden in de cirkel om een grote schaal geplaatst en ik voelde dat de energie bewoog en zichzelf samensmolt tussen de edelstenen wat voorheen niet bestond; vandaar de naam New Energy. De overige 3 essences in deze serie, Eight, Pop en Diamond Light zijn op een meer conventionele wijze tot stand gekomen.

 

NEW ENERGY SERIES - product overview

one

Helpt om weer een deel van het geheel te worden

two

Helpt om vast patronen van ons denk los te laten

three

Helpt om aan te passen aan nieuwe informatie en om te zijn

four

Helpt ons om te zeggen wie wij echt zijn

five

Als we ons afvragen of we rein zijn – Geeft ons het hart om door te gaan

six

Deze essence geeft emotionele ondersteuning aan degenen die teveel in hun hoofd leven en de connectie missen met hun lichaam. Draagt bij om meer met je lichaam te connecten.

seven

Ter emotionele ondersteuning om ons te helpen de creatieve energie terug te krijgen en draagt bij om nieuwe wegen te ontdekken zonder daar moeite of extreme spanning rondom te ervaren.

eight

Helpt ons om met alles te verbinden met elkaar wat wij tot dusver geleerd hebben en zullen gaan leren.

pop

Ter emotionele ondersteuning om erachter te komen wat de illusie is en draagt bij om te helpen wat echt is en wat niet.

“take a break, relax en geniet”

Diamond Light

De donkerte en het lichte van de dualiteit smelt samen om zo een nieuwe, niet corruptbaar, briljant, waardevol lichtenergie te vormen.

 

Indigo Essences Kopen

Indigo Essences zijn los te bestellen op  starremediesshop.nl

Bent u Ondernemers, professional of therapeut en bent u geïnteresseerd in producten van Star Remedies. Registreer u via het registratie formulier voor bedrijven en voor therapeuten & professionals, het registratie formulier voor professionals.

Visa Mastercard American Express Diners Club Discover
Alle prijzen zijn inclusief BTW
menuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram