Star Remedies Logo
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Star Remedies Logo
Home » Nieuws & Updates » Internationaal Therapeut 2020 & 2021 geannuleerd; nieuwe datum 2022 bekend!

Internationaal Therapeut 2020 & 2021 geannuleerd; nieuwe datum 2022 bekend!

11 juni 2020

De coronacricis treft ons allemaal en houdt ons nog iedere dag in zijn greep. Met de overheidsmaatregelen wordt nadrukkelijk voorgesorteerd op de verantwoordelijkheid van ondernemers om conform de richtlijnen te anticiperen op het “nieuwe normaal” waarbij de zogeheten anderhalve-meter-samenleving een van de belangrijkste uitgangspunten vormt. Buro Pido heeft als organisator van Internationaal Therapeut kritisch gekeken naar mogelijkheden om de komende beurs - die gepland staat op 20 en 21 november 2021 in Expo Houten - corona-proof in te richten. Technisch gezien is dit weliswaar uitvoerbaar, echter de aanpassingen die dan nodig zijn, zorgen voor een aantal consequenties die grote invloed hebben op de totale beleving van Internationaal Therapeut. Dat betekent dat Buro Pido haar verantwoordelijkheid neemt en besluit de beurs dit jaar geen doorgang te laten vinden, omdat de kwaliteit van het evenement, zoals u van Buro Pido gewend bent, niet gewaarborgd kan worden, zowel richting exposanten als naar bezoekers toe. De nieuwe datum voor 2022 is: zaterdag 19 en zondag 20 november in Expo Houten

Visa Mastercard American Express Diners Club Discover
Alle prijzen zijn inclusief BTW
menuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram