Star Remedies Logo
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Star Remedies Logo
Home » Onze Merken » Animal Essences Wild Earth door Daniel Mapel » Wat zijn de Animal Essences? - Animal Essences

UITLEG OVER DE ANIMAL ESSENCES

Wat zijn de Wild Earth Animal Essences?

De Wild Earth Animal Essences zijn natuurlijke, energetische essences die gebruik maken van de wijsheid en de kracht van wilde dieren. Dierenessences, zoals de bloemenessences en gem elixers, zijn “trillingsessences”. Elk van de Dierenessences bevat de trillingsafdruk en de energie van het dier maar bevat geen enkel dierlijk deel.

Hoe worden ze gemaakt?

Dieren worden niet gevangen of gekwetst bij het ontwikkelen van de Dierenessences. De essences worden gemaakt tijdens een ceremonieel proces van afstemming met het wild. Dit ceremonieel proces heeft plaats in de wildernis van de Blue Ridge Mountains van Virginia en bevat de invocatie van de geest van het dier, en dit impliceert meditatie en gebedsvolle afstemming op het dier.

Wat zit er in de essences?

Samen met de energie van het dier, bevat elke essence gedestilleerd water en brandewijn, die werkt als een trillingsbewaarmiddel. Zonder de brandewijn zou de trilling snel verdwijnen. (Als je gevoelig bent voor alcohol, doe enkele druppels in een kop kokend water, dan zal de alcohol snel verdampen).

Hoe veel en hoe vaak neem ik de essences?

Er zijn veel manieren om de essences te nemen, en je kan experimenteren en doen wat goed voelt voor jou. Wij raden aan 5 tot 7 druppels te nemen, drie tot vier maal per dag, maar niet met de maaltijd. De essence moet genomen worden rechtstreeks onder de tong of in een klein glas water. Je kan ook de druppels in een fles water doen en in de loop van de dag slokjes ervan nemen. De essences zijn eveneens doeltreffend als je ze aan een warm bad toevoegt.

animal Essences

Visa Mastercard American Express Diners Club Discover
Alle prijzen zijn inclusief BTW
menuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram