Star Remedies Logo
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Star Remedies Logo
Home » Onze Merken » Indigo Essences voor kinderen door Ann Callaghan » Indigo Essences Chrystal series

INDIGO ESSENCES – CHRYSTAL SERIES

Indigo Essences Chrystal series

De Chrystal series is ter ondersteuning voor gevoelige mensen die zeer intens waarnemen en soms overdonderd worden door de energie van andere mensen en/of plaatsen. De essences zoals Bubble, Software en Smoothie zullen ter emotionele ondersteuning bijdragen aan een bufferzone tussen je eigen energie en de energie van anderen om je heen. De Chrystal series gaan ook over het helpen creëren van een nieuw leven voor jezelf, je eigen hemel op aarde. Essences zoals Easy, Dragons’ Blood en I’m in Heaven zijn vooral een handige ondersteuning wanneer je aan nieuwe projecten begint.

chrystal series overview

In the lift

Een essence die emotionele ondersteuning biedt om je te helpen weer op aarde te komen, heel goed voor mensen die het gevoel hebben hier nooit echt te zijn “aangekomen”. Kan ook behulpzaam zijn voor heel sensitieve wezentjes die hebben besloten hiernaartoe te komen, maar vaak op het laatste moment bang worden. Deze kinder essence vormt een schacht van licht, een soort virtuele lift, waardoor ze naar beneden kunnen komen. Bevat de energieën van Apophyllite en Peach Stillbite gedragen door bronwater en geconserveerd met brandy.

bubble

Voor volwassenen kan deze kinder essence heel sensitieve wezens helpen op plaatsen te zijn met veel nare chemische geuren, elektriciteit en andere zaken (zoals de supermarkt) zonder dat ze er al teveel last van hebben. Voor baby’s in mama’s buik deze essence is speciaal gemaakt om bij te dragen baby’s te helpen veel energie in hun mama’s buik te brengen om ze te beschermen als mama een scan of iets dergelijks moet ondergaan. Bevat de energieën van Apophyllite en Peach Stillbite (een ander stuk dan bij In the Lift en Software, voor het geval je het je afvroeg) gedragen door gepotentieerd bronwater en geconserveerd met brandy.

software

Voor volwassenen – deze essence helpt ons emotioneel te ondersteunen om liefhebbende, meelevende en sensitieve wezens te zijn zonder dat we ondersteboven raken van steeds groter wordende psychische vermogens, zoals het kunnen horen van iedereens gedachten als je over straat loopt.

Voor baby’s – deze essence helpt ter emotionele ondersteuning om hoogsensitieve kleine baby’s het niveau van mededogen en sensitiviteit waar ze mee geboren zijn, vast te houden zonder al teveel last te hebben van de energieën van pijn en ellende om hen heen.
Bevat de energieën van Apophyllite en Peach Stillbite gedragen door gepotentieerd bronwater en geconserveerd met brandy.

smoothie

Voor volwassenen – deze kinder essence laat je een gevoel ervaren van een beetje als een groot dekbed om je schouders. Smoothie is ter emotionele ondersteuning voor mensen die zich rauw en kwetsbaar voelen voor de energie van andere mensen, ervaren bijna het gevoel alsof ze een laagje huid missen.

Voor baby’s – het helpt ter emotionele ondersteuning voor heel sensitieve kleine baby’s om te leren om in de wereld te zijn zonder het gevoel te hebben dat er inbreuk op ze gemaakt wordt. De ervaring laat zien dat mensen zich zeer aangetrokken voelen tot de energie van deze baby’s en willen ze alsmaar aanraken. Deze essence draagt bij de baby’s te helpen leren zich veilig en op hun gemak te voelen in het bijzijn van vreemdelingen.

Gemaakt met energieën van elestial selenite en parelmoerschelp, gedragen door gepotentieerd bronwater en geconserveerd met brandy.

Dragons Blood

Deze kinder essence heeft een enge naam welke afkomstig is van de steen waarmee deze essence is gemaakt, nl. Cinnabar (ook wel Draken Bloed genoemd). Velen van ons ervaren zich echt uitgeput te voelen van al die jaren therapie en verwerking. We hebben het gevoel dat wij geen energie over hebben om nieuwe creatieve ideeën te maken in deze wereld. Deze essence draagt bij het vuur terug te brengen in je buik en je weer te helpen vooruit te gaan. Het is vooral gericht om het eerste chakra, ons helpend om te gronden.

I’m in Heaven

Deze essence draagt bij ons te helpen leren hoe elke beslissing die wij nemen onze realiteit kunnen beïnvloeden. We kunnen hemel op aarde hier en nu creëren, als we er voor kiezen. We hebben de mogelijkheden. Wij wisten dit altijd al, maar de meesten van ons maken niet die ommezwaai. We kiezen nog steeds voor de oude realiteit, we kiezen voor moeite. Het werken met I’m in Heaven zal een zoeklicht laten schijnen op elke keuze, zowel als gedachte, gevoel, actie of door zacht maar constant het aanmoedigen van verandering.

Easy

Deze essence kwam nadat ik kinderen vroeg hoe de hemel eruit zou zien. Het antwoord dat ik kreeg was “makkelijk”. Omdat wij in een overgangsperiode zitten van oude naar nieuwe situaties, is het soms moeilijk te kiezen welke kant je op wilt. Deze kinder essence helpt ons met “kies makkelijk als de keuze makkelijk is”. Niet meer gepusht worden en geen moeilijkheden meer. Kies easy, easy is zoals de hemel zou zijn.

Is-ness

Ter emotionele ondersteuning als je je gemakkelijk weggetrokken voelt van je centrum.

Het stuk opaal dat deze essence heeft gemaakt is lichtgroen, blauw en roze. Als ik in de steen kijk, voel ik een deel van het universum, de eenheid waaruit we allemaal zijn voortgekomen, de zin van eenvoudigweg bestaan. Deze essence draagt bij om ons te helpen herinneren aan hoe het voelde om deel uit te maken van het universum, vóór de scheiding, voordat we de patronen van het menselijk bestaan ​​aannamen. Het is tijd om los te laten. Gebruik is-ness als ondersteuner wanneer je hulp nodig hebt bij het verplaatsen van de oude patronen, wanneer je je wilt herinneren wie je werkelijk bent.

safe

Ter emotionele ondersteuning in situaties van opschudding en toch weten dat alles goed is.

Live & Let Live

Als je ervaart te blijven hangen in een oud conflict. Ter emotionele ondersteuning om verder te kunnen.

 

Indigo Essences Kopen

Indigo Essences zijn los te bestellen op  starremediesshop.nl

Bent u Ondernemers, professional of therapeut en bent u geïnteresseerd in producten van Star Remedies. Registreer u via het registratie formulier voor bedrijven en voor therapeuten & professionals, het registratie formulier voor professionals.

Visa Mastercard American Express Diners Club Discover
Alle prijzen zijn inclusief BTW
menuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram