Star Remedies Logo
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Star Remedies Logo
Home » Nieuws & Updates » Opleiding & cursus ervaringen

Opleiding & cursus ervaringen

2 maart 2016

Sabina
Vol enthousiasme begin ik de dag, vandaag en morgen heb ik de cursus van Star Remedies. Mijn enthousiasme wordt afgewisseld met een gevoel van nieuwsgierigheid. Want ik ben toch ook wel erg benieuwd wat het weekend me brengen zal. In de wandelgangen heb ik al vernomen dat deze cursus anders zal zijn als de cursussen die ik gewend ben, dat kan ook bijna niet anders, omdat dit weekend zal gaan over de remedies die Madeleine en Micha zelf gemaakt hebben.

Bij binnenkomst hangt er een heerlijke ontspannen sfeer en is de ruimte open ingedeeld, we worden ontvangen met koffie, thee en iets lekkers. We wachten tot iedereen aanwezig is en een plekje heeft gevonden, alvorens er een prachtige muziek wordt gestart waar iedereen opslag stil en rustig van wordt, zo mooi. Madeleine opent de cursus en heet ons welkom. Dan begint zij te vertellen hoe zij zelf in aanraking is gekomen met de bloesems, hoe het systeem van Bach verder is uitgewerkt door Dietmar Kramer en hoe zij mede dankzij dit systeem haar eigen remedies heeft gemaakt. Het verhaal is indrukwekkend en maakt je nieuwsgierig naar de rest.... De hele dag staat verder in het teken van het ontstaan en de ontwikkeling van de bloesems. Na veel informatie komt er een einde aan de dag, ook het eindigen van de dag gebeurd op een speciale manier met prachtig stuk muziek. Iedereen is moe, maar hunkert naar meer informatie.

De volgende dag is iedereen weer fris en monter. Deze dag staat vooral in het teken van de bloesems, de oorsprong, de ontwikkeling, de werking en vooral de toepassing van de remedies. Er worden vragen gesteld, deze worden duidelijk beantwoord, het is een dag met veel informatie. Vandaag neemt Micha ook een gedeelte van de dag voor zijn rekening. Hij verteld over zijn gemaakte remedies en de 'seven essentials', hij geeft de uitleg op een wetenschappelijke manier met grafieken en tekeningen, waardoor de 'seven essentials' al snel op hun plaats vallen. De dag verloopt in een heerlijk ontspannen sfeer met veel informatie en wordt prachtig afgesloten.

Het weekend was erg intensief, je krijgt veel informatie en leert daardoor ook heel veel. Doordat de dagen prettig zijn ingedeeld qua leerstof, pauzes en een overheerlijke lunch, kun je alle informatie goed opslaan en wordt je niet snel moe.

Bij de volgende cursus van Star Remedies ben ik zeker weer van de partij!

Irene
Voor mij was het een geweldig weekend. Druk, maar goed. Het stond volledig in het teken van de Madelief, die ik nu ook enthousiast aan het slikken ben!! Geweldige remedies, mooi werkboek, zoals altijd heerlijke lunches. Leuke discussies en een fijne groep, kortom: helemaal geweldig!

Joli
Ik heb met veel plezier de cursus voor de Star Remedies bij Madeleine en Micha gevolgd. De cursus was evenals de CINT modules zeer goed verzorgd. Een fijne locatie, veel materiaal en heerlijke lunches. De bevlogenheid van beide cursusleiders werkt inspirerend bij het opnemen van alle informatie en maakt de cursus tot een "feestje". Ik ben erg verguld met de aanvulling van de Star Remedies op het systeem van Dietmar Kramer. Dit geeft nog meer mogelijkheden voor behandeling van mens en dier.

Visa Mastercard American Express Diners Club Discover
Alle prijzen zijn inclusief BTW
menuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram