NIEUW! – UPS MyChoice – Thuisleveringen die in uw agenda passen

U moet zich niet langer zorgen maken als u niet thuis kunt zijn wanneer uw pakket aankomt. U moet zelf kunnen beslissen over uw kostbaarste goed – uw tijd.

Pakketleveringen hoeven niet ingewikkeld te zijn! Wanneer u zich aanmeldt voor UPS My Choice®, waarschuwen wij u over binnenkomende zendingen en geven wij u de flexibiliteit om uw pakketten opnieuw te plannen, door te sturen of te laten bijhouden voor afhaling in een UPS klantencenter, wanneer u niet beschikbaar bent om uw pakketten te ontvangen. Met uw UPS My Choice lidmaatschap kunt u uw voorkeuren instellen–zoals waarschuwingen via sms, gesproken berichten of e-mail–en prioriteiten stellen wat betreft het beheer van uw UPS thuisleveringen.

Aanmelden: Meldt u kostenloos aan via UPS.com