Star Remedies PURE – 100% natuurlijke deodorant

100% Natuurlijk – 100% deodorant

STAR REMEDIES PURE, een natuurlijke mineraal zout, die in natuurlijke vorm in de natuur voorkomt die al voor eeuwen gebruikt wordt. Een bron voor een natuurlijke deodorant.

Hoe werkt Pure?

De natuurlijke werking neutraliseert de bacteriën die de zweetgeur veroorzaken. STAR REMEDIES PURE wordt aangebracht op de vochtige huid waar een heel dun laagje achterblijft. De moleculaire structuur van het kristal is te groot om door de huid heen te kunnen en zal dus de poriën niet verstoppen. STAR REMEDIES PURE zorgt er dus voor dat het natuurlijke proces niet gestoord wordt en laat de huid doorademen zonder de onaangename geur. STAR REMEDIES PURE bevat geen alcohol, geen parfum en geen emulgators. In feite, niets wat door de mens gemaakt, verwerkt, samengesteld of geëxtraheerd is. HELEMAAL NATUURLIJK DUS!

Gebruik van PURE

Droog de huid na het wassen niet af. Pak het kristal en ga er een aantal keer zachtjes mee onder de oksels. Is de huid niet meer nat, maak dan het kristal onder de kraan een beetje nat. Een microscopisch laagje van het kristal zal nu op de huid achterblijven en zal de bacteriën, die de onaangename geur veroorzaken, neutraliseren. Simpel en makkelijk in gebruik. De deodorant gaat zeker 1 jaar mee. Bereken zelf het voordeel.

Marijke Helwegen & Pure deodorant

Wat een fantastisch product is jullie PURE deodorant stick. De stick werkt fantastisch en is ook nog eens zonder al die ongezonde en vaak onnatuurlijke, chemische toevoegingen 100% natuur, vlekvrij en geurvrij. Ik heb de PURE stick nu zo’n 2 maanden dagelijks gebruikt tijdens presentaties en bij TV optredens en hij voldoet aan alle verwachtingen. Ik kan de PURE deodorant aan iedereen aanraden die fris wil ruiken en gezond wil blijven. Marijke Helwegen

Aanbeveling

Aanbevolen door de professionals en is ideaal voor mensen die last hebben van allergie, een gevoelige huid en diegene die gezondheidbewust zijn. De bacteriën die de onaangename geur veroorzaken worden op natuurlijke wijze geneutraliseerd en geeft u 24 uur bescherming. De meeste deodoranten bevatten aluminum chloor-hydraat. STAR REMEDIES PURE is 100% Ammonium Sulfaat. In Azië wordt deze vorm van deodorant al eeuwenlang gebruikt. STAR REMEDIES PURE is veilig in gebruik en bevat geen chemische stoffen. STAR REMEDIES PURE is het meest pure deodorant van heden.

Goede doelen

Star Remedies PURE steunt goede dieren doelen. 1% van de verkoop wordt geschonken aan een goed dierendoel.
Alle Star Remedies PURE producten zijn dierproefvrij, bevatten geen dierlijke bestandsdelen en zijn 100% milieuvriendelijk.