Star Remedies Logo
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Star Remedies Logo
Home » Onze Merken » Fruity Soap - De geurende fruit zeep

FRUITY SOAP – DE GEURENDE FRUIT ZEEP

lekker fruitig

Fruity Soap is een natuurlijke zeep met een heerlijk natuurlijk aroma. De zeep, in de vorm van fruit, is hypoallergeen en dierproefvrij. De zeep heeft een goede werking op de huid en een heerlijke geur. Voorzien van Luffa, waarmee de huid lichtelijk gescrubd kan worden. Fruity Soap is erkend door ECEAE, No Cruel Cosmetics en geschikt voor veganisten.

Gebruik: Fruity Soap kan dagelijks gebruikt worden als lichaamszeep, hand zeep of in de badkamer. U kunt de zeep ook gemakkelijk ophangen wat voor een plezierige verspreiding zorgt van de heerlijke geur in uw badkamer en/of toilet.

Ingrediënten: Plantaardige glycerine, vitamine E, AHA, etherische olie en luffa. Vrij van kunstmatige geur- en kleurstoffen en conserveermiddelen.

products

Fruity Soap – ananas

Fruity Soap is een natuurlijke zeep met een heerlijk ananas aroma. De zeep, in de vorm van een ananas, is hypoallergeen en dierproefvrij.
115 gr.

Fruity Soap – Avocado

Fruity Soap is een natuurlijke zeep met een heerlijk avocado aroma. De zeep, in de vorm van een avocado, is hypoallergeen en dierproefvrij.
115 gr.

Fruity Soap – Banaan

Fruity Soap is een natuurlijke zeep met een heerlijk bananen aroma. De zeep, in de vorm van een tros bananen, is hypoallergeen en dierproefvrij. .
125 gr.

Fruity Soap – Citroen

Fruity Soap is een natuurlijke zeep met een heerlijk citroen aroma. De zeep, in de vorm van een citroen, is hypoallergeen en dierproefvrij.
110 gr.

Fruity Soap – Kokosnoot

Fruity Soap is een natuurlijke zeep met een heerlijk kokosnoot aroma. De zeep, in de vorm van een kokosnoot, is hypoallergeen en dierproefvrij.
125 gr.

Fruity Soap – druif

Fruity Soap is een natuurlijke zeep met een heerlijk druiven aroma.De zeep, in de vorm van een kokosnoot, is hypoallergeen en dierproefvrij.
120 gr.

Fruity Soap – Frangipani

Fruity Soap is een natuurlijke zeep met een heerlijk frangipani aroma. De zeep, in de vorm van frangipani, is hypoallergeen en dierproefvrij.
110 gr.

Fruity Soap – Mango

Fruity Soap is een natuurlijke zeep met een heerlijk mango aroma. De zeep, in de vorm van een mango, is hypoallergeen en dierproefvrij.
105 gr.

Fruity Soap – Sinaasappel

Fruity Soap is een natuurlijke zeep met een heerlijk sinaasappel aroma. De zeep, in de vorm van een sinaasappel, is hypoallergeen en dierproefvrij.
110 gr.

Fruitysoap Kopen

Fruitysoaps zijn los te bestellen op starremediesshop.nl

Bent u Ondernemers, professional of therapeut en bent u geïnteresseerd in producten van Star Remedies. Registreer u via het registratie formulier voor bedrijven en voor therapeuten & professionals, het registratie formulier voor professionals.

Visa Mastercard American Express Diners Club Discover
Alle prijzen zijn inclusief BTW
menuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram