Indigo Essences – Individual Essences

Indigo Essences Individual Essences

Nieuw Child-series zijn een verzameling van 16 edelsteen essences speciaal ontworpen om evenwicht te brengen in kwesties met betrekking tot vroege jeugdervaringen met betrekking tot het gevoel van onveiligheid en onbemind zijn. Deze gevoelens onderbouwen hoe wij ons dagelijkse leven ervaren en ons zullen blijven beïnvloeden tot aan volwassenheid totdat deze gevoelens worden aangepakt en los gelaten. Voor volwassenen zijn deze vooral handig voor het Inner Child stuk en zal dit echt helpen te versnellen in het proces van ondersteuning. Voor Kinderen kunnen deze essences gebruikt worden als zij patronen van onbalans hebben overgenomen van hun familie of anderen. Deze essences helpen het kind zichzelf stabiel te voelen ondanks wat er eventueel om hun heen gebeurd.

Azurite

Diep blauw, met een beetje geel en groen. Deze steen lijkt op de wereld. Lost blokkades op die veroorzaakt zijn door nare gevoelens die het hart op slot hebben doen gaan. Geeft je de moed om te genezen. Opent het hart om weer liefde binnen te laten komen en geeft je weer het gevoel van comfort en innerlijke vrede. Laat de tranen los die achter de nare gevoelens zitten die je belemmeren om verder te gaan. Ontspant de starheid die in het emotionele lichaam aanwezig en zorgt ervoor dat de energie weer kan stromen. Azuriet is gerelateerd aan het derde ook en is een van de meest belangrijke indigo stenen. Deze essence kan volwassenen helpen om het indigo standpunt te begrijpen.

Calcite

Helder, lijkt op een mooie grote koepel met regenbogen erin. Behuisd alle dromen van alle kinderen over de hele wereld. Helpt om de waarheid te zien, om door dingen heen te prikken en verdrijft cynisme. Breng het gevoel van plezier, verwondering en onschuld. Calcite creëert vertrouwen zodat je vrienden kunt maken. Calcite helpt je om in jouw droom te geloven, zelfs in geval van cynisme en spot.

Charoite

Diepe paarse kleur met veel paden die er door heen lopen. Laat je de juiste weg zien door jouw nare gevoelens naar perfecte vrede. Deze essence geeft je een gevoel van veiligheid die je helpt om je afhankelijkheid van bepaalde geobsedeerde / bezeten handelingen te verzachten

Chrysokolla Gem Silica

Turqoise blauw met daar omheen schitterende kleine licht blauwe grotten. Geeft je het gevoel alsof in de armen van liefhebbende moeder ligt, veilig en in vrede. Geeft je het veilige gevoel om daadwerkelijk te zeggen van je daadwerkelijk voelt. Helpt kinderen die het moeilijk vinden om zichzelf te uitten. Verzacht de aura en brengt een gevoel van kalmte naar kinderen die heel erg gevoelig zijn voor energieën en die het moeilijk hebben om rustig aan te doen.

Fluorite

Paars – groen met regenbogen. Deze essence is koesterend en geeft je kracht. Helpt kinderen die beschadigt zijn door kritiek terwijl de kinderen zelf weten dat ze zelf perfect zijn zoals ze zijn. Helpt kinderen die dyslectisch zijn en niet geloven dat ze kunnen leren, ontspannen en informatie kunnen opnemen. Helpt je om het grotere geheel te zien en de mogelijkheid van een nieuwe manier van zijn.

Hematite

Een glimmende met een oliekleur zwarte steen. Helpt je om licht te zijn maar tegelijkertijd ook heel sterkt en gegrond. Verbindt je met het spirituele team die de aardse zaken overzien. Zij zullen je helpen om met de hogere wordende vibraties van de planeet om te gaan zonder dat je uit balans raakt. Past de omgekeerde polariteit aan. Verzacht de mentale stress veroorzaakt door een overactieve geest en drijft deze energie af door het lichaam. Moedigt kinderen aan die perfectionistisch zijn, ook een beetje fanatiek, om te ontspannen en los te laten.

Hiddenite & Kunzite

Hiddenite is flets groen, lijkt op een ruimteschip met een aantal stukjes eraf. Kunzite is heel mooi roze. De kleine hiddenite steen is erg beschadigd maar zijn essentie is plezier. Samen met zijn zuster kunzite, hebben zij de mogelijkheid het plezier terug te brengen zelfs wanneer dingen heel erg zijn. De roze kleur van kunzite helpt “ruimte cadetten” om zich veilig te voelen en zo terug te komen in hun fysieke lichamen. Deze essence helpt om het energieniveau in het lichaam te balanceren in de huidige geopatische stress. Deze essence maakt het dus makkelijk om voor hele sensitieve wezens in hun lichaam te blijven. De kleuren groen en roze zijn beide gerelateerd aan het hart Chakra. Deze essence helpt dus ook om het hart Chakra open te laten en is speciaal geschikt voor tieners die aan hun eerste relatie beginnen.

Isis

Een duidelijk punt met 5 kanten. Haalt de zwaarte van je hart en geeft je het gevoel van onverwoestbare kracht en vastberadenheid. Balanceert de linker en rechter kant van het zijn. Brengt alle kleuren van de regenboog naar binnen en helpt om de Chakra’s te balanceren. Activeert het lichaam’s eigen emotionele ondersteunende mechanisme. Brengt een nieuwe energie naar binnen, de energie van het “zijn”.

Kyanite

Mooi grijs blauw. Helpt om energie te focussen, samen te vatten en te dirigeren richting de aarde onder je voeten. Geeft je het gevoel in balans en geaard te zijn. Helpt je om te focussen en alles samen te vatten om nieuwe ideeën in jouw “zijn” te laten komen. Kalmeert in deze onrustige emotionele tijd die wij allen doorgaan en stimuleert je om door te gaan.

Larimar & Rosequartz

Zacht, blauw larimar en marshmallow roze quartz. Helpt je om happy met jezelf te zijn. Helpt je om van jezelf te houden en om alle delen van jezelf te accepteren. Stimuleert om zachtaardig met jezelf om te gaan en te weten dat er niets zoiets bestaat als “fout”. Helpt sensitieve kinderen om nare gevoelens en twijfelingen van anderen af te schudden.

Lepidolite

Lieve zilverachtige paarse kleur. Als je onder spanning staat helpt deze essence om je te ontspannen, te chillen en “to go with the flow”. Verandert de spanning van nare gevoelens en weerstand in zachte, accepterende energie. Geleidt het lichaam door het hele lichaam zodat het zich niet op een plek ophoopt. Stimuleert het ademhalen via de buik. Maakt het makkelijker voor nieuwe kinderen om hun energie te ontwikkelen.

Pyrite

Kleine goudkleurige steen met een ondeugend ET-gezicht. Helpt je om echt duidelijk te zien, te weten van echt is en energieën afstoten die niet goed voor je zijn. Helpt kinderen om in hun lichaam te blijven zelfs in de nabijheid van moeilijke energieën. Stimuleert een volwassen manier van discriminatie en bewustzijn zonder oordeel of blaam.

Ruby & Kyanite 1

Zacht, warm rode robijn en mooie grijsblauwige kyanite. Ruimt oude, geërfde patronen op die te maken hebben met mannelijke/yangenergie. Heelt genetische herinnering aan misbruik. Stimuleert en helpt om nieuwe mannelijke energie te integreren.

Ruby & Kyanite 2

De vrouwelijke tegenhanger van Ruby & Kyanite 1. Ruimt oude, geërfde patronen op die te maken hebben met vrouwelijke-energie. Helpt om de neiging naar passiviteit te verwijderen. Verlicht nare gevoelens om vrouw te zijn. Helpt je om jouw nieuwe vrouwelijke- en mannelijke energieën in balans te brengen.

Selenite

Zacht, witte, lange, heldere steen met veel licht. Verzacht je lichaam zodat er meer ligt binnen kan komen.
Leert om veranderingen te accepteren en te vertrouwen. Helpt je om jouwe eigen vibraties te verhogen en verhoogt je gevoel. Helpt je om jouw innerlijke taal te raadplegen zodat je de antwoorden “weet” om jouw eigen vragen. Laat ons zien wat hemel op aarde kan zijn.

Sugulite

Een liefelijke paarse steen met bruine stukjes. Helpt diegene die nieuw op deze planeet zijn en het gevoel te geven dat ze veilig en comfortabel zijn in hun nieuwe lichamen. Helpt ook bij als je bent vergeten hoe het is om mens te zijn. Helpt bij concentratie zelfs in moeilijke situaties. Helpt het kind om in slaap te komen en wetend dat ze veilig en geliefd zijn. Werkt als een energetische paraplu om de zware aardse energieën van kleine sensitieve kinderen af te houden.