Indigo Essences – Chrystal series

Indigo Essences Chrystal series

De Chrystal series is voor gevoelige mensen die zeer intens waarnemen en soms overdonderd door de energie van andere mensen en/of plaatsen. De essences zoals Bubble, Software en Smoothie zullen bijdragen aan een bufferzone tussen je eigen energie en de energie van anderen om je heen. De Chrystal series gaan ook over het creëren van een nieuw leven voor jezelf, je eigen hemel op aarde. Essences zoals Easy, Dragons’ Blood en I’m in Heaven zijn vooral handig wanneer je aan nieuwe projecten begint.

In the lift

Een essence om je te helpen weer op aarde te komen, heel goed voor mensen die het gevoel hebben hier nooit echt te zijn “aangekomen”. Kan ook behulpzaam zijn voor heel sensitieve wezentjes die hebben besloten hiernaartoe te komen maar vaak op het laatste moment een onprettig gevoel krijgen. Deze essence vormt een schacht van licht, een soort virtuele lift, waardoor ze naar beneden kunnen komen. Bevat de energieën van Apophyllite en Peach Stillbite gedragen door bronwater en geconserveerd met brandy.

Bubble

Voor volwassenen – deze essence kan heel sensitieve wezens helpen op plaatsen te zijn met veel nare invloeden van buitenaf zonder dat ze er al teveel last van hebben. Voor baby’s in mama’s buik – deze essence is speciaal gemaakt om baby’s te helpen veel energie in hun mama’s buik te brengen. Bevat de energieën van Apophyllite en Peach Stillbite (een ander stuk dan bij In the Lift en Software, voor het geval je het je afvroeg) gedragen door gepotentieerd bronwater en geconserveerd met brandy.

Software

Voor volwassenen – deze essence helpt ons om liefhebbende, meelevende en sensitieve wezens te zijn zonder dat we ondersteboven raken van steeds groter wordende psychische vermogens, zoals het kunnen horen van iedereens gedachten als je over straat loopt.
Voor baby’s – deze essence helpt hoogsensitieve kleine baby’s om het niveau van mededogen en sensitiviteit waar ze mee geboren zijn, vast te houden zonder al teveel last te hebben van de energieën om hen heen. Bevat de energieën van Apophyllite en Peach Stillbite gedragen door gepotentieerd bronwater en geconserveerd met brandy.

Smoothie

Voor volwassenen – deze essence voelt een beetje als een groot dekbed om je schouders. Smoothie is voor mensen die zich rauw en kwetsbaar voelen voor de energie van andere mensen, bijna alsof ze een laagje huid missen. Voor baby’s – het helpt heel sensitieve kleine baby’s te leren om in de wereld te zijn zonder het gevoel te hebben dat er inbreuk op ze gemaakt wordt. Mensen voelen zich zeer aangetrokken tot de energie van deze baby’s en willen ze alsmaar aanraken. Deze essence helpt de baby’s te leren zich veilig en op hun gemak te voelen in het bijzijn van vreemdelingen. Gemaakt met energieën van celestial selenite en parelmoerschelp, gedragen door gepotentieerd bronwater en geconserveerd met brandy.

Dragons Blood

Deze essence heeft een enge naam welke afkomstig is van de steen waarmee deze essence gemaakt, nl. Cinnabar (ook wel Draken Bloed genoemd. Velen van ons voelen zich echt uitgeput van al die jaren therapie en verwerking. We hebben het gevoel dat wij geen energie over hebben om nieuwe creatieve ideeën te maken in deze wereld. Deze essence zal je helpen het vuur terug te brengen in je buik en je help weer vooruit te gaan. Het is vooral gericht om het eerste chakra, ons helpend om te gronden.

I’m in Heaven

Deze essence wilt ons leren hoe elke beslissing die wij nemen onze realiteit kunnen beïnvloeden. We kunnen hemel op aarde hier en nu creëren, als we er voor kiezen. We hebben de mogelijkheden. Wij wisten dit altijd al maar de meesten van ons maken niet die ommezwaai. We kiezen nog steeds voor de oude realiteit, we kiezen voor moeite. Het werken met I’m in Heaven zal een zoeklicht laten schijnen op elke keuze, zowel als gedachte, gevoel, actie of door zacht maar constant het aanmoedigen van verandering.

Easy

Deze essence kwam nadat ik kinderen vroeg hoe de hemel eruit zou zien. Het antwoord dat ik kreeg was “makkelijk”. Omdat wij in een overgangsperiode zitten van oude naar nieuwe situaties, is het soms moeilijk te kiezen welke kant je op wilt. Deze remedie helpt ons met “kies makkelijk als de keuze makkelijk is”. Niet meer gepusht worden en geen moeilijkheden meer. Kies easy, easy is zoals de hemel zou zijn.

Is-ness

Het stuk opaal dat wij voor deze essence gebruikten is lichtgevend groen, blauw en roze. Kijkend in de steen lijkt het net alsof je deel uitmaakt van het universum, de eenheid van waar wij allen komen, het zijn van het zijn. Deze remedie helpt ons herinneren hoe het voelt toen wij nog een waren met het universum voordat wij steeds verder individualiseerden. IS-ness helpt de oude vaste patronen te doorbreken en laat ons herinneren wie wij echt zijn.

Safe

In situaties van opschudding en toch weten dat alles goed is.

Live & Let Live

Blijven hangen in een oud conflict.