Indigo Essences voor kinderen door Ann Callaghan

Wat zijn Indigo Essences?

Indigo Essences zijn edelsteen essences die gemaakt worden in Ierland door Ann Callaghan en haar neefjes, Ben en Mica, en een spiritueel team. Deze essences zijn specifiek gemaakt ter emotionele ondersteuning voor Nieuwetijds kinderen (indigo kinderen), tevens voor volwassenen, om in deze drukke tijd het natuurlijke, geestelijke balans te behouden.

Waarom heten de essences “Indigo?

De kleur “indigo” wordt vaak beschreven als de kleur van de hemel op het moment dat een nieuwe dag begint. Dit is het moment van de dag dat alle kinderen geliefd zijn en verzorgd worden en wij onszelf kunnen zijn. Zo zien wij “Indigo”: als een moment in de tijd, dus niet iets voor speciale mensen. Daarom hebben wij de essences “Indigo” genoemd omdat wij hopen dat deze essences iedereen zullen helpen gedurende deze grote tijdsverandering. Stel je eens voor hoe dat zou zijn! Wanneer men nu anders met kinderen omgaat, zullen wij ook de wereld veranderen. Deze kinderen zullen zich ontwikkelen tot volwassenen die zonder vrees de wereld bevolken met liefde, mededogen en integriteit.

Door de manier te veranderen waarop mensen omgaan met kinderen, zullen wij ook de wereld veranderen. Deze kinderen zullen zich ontwikkelen tot volwassen die zonder vrees de wereld bevolken met liefde, mededogen en integriteit – stel je eens voor hoe dat zou zijn!

… en volwassenen ook?
Heel veel volwassenen hebben ons gevraagd of zij de essences ook kunnen gebruiken. Natuurlijk kan dit. We zijn allemaal kinderen van binnen. We hebben zelfs ‘Invisible Friend’ gegeven aan een baby stekelvarken die zijn moeder kwijt was geraakt en niet meer wilde eten. Kort nadat hij de essence had gekregen begon hij weer te eten en werd groot en sterk.

Laat vrezen los – Laat liefde binnen!

De edelstenen die gebruikt worden voor de Indigo Essences zijn alle gerelateerd aan de onderwerpen uit de kindertijd, vooral helpen bij het loslaten van vrezen, zodat die ons helpen om liefgevend te zijn, zonder zorgen en het licht dat wij eigenlijk zijn.

Indigo Essences – Overzicht

The Gold Series & Pink Essences Blends

The Gold Series
Pink Essences Blends

Emotionele ondersteuning!

De Indigo Essences kunnen de gehele familie succesvol helpen om hen door moeilijke periodes te begeleiden. En uiteindelijk, maak een beetje plezier! Als je extreem gespannen raakt, neem dan eens een kijkje bij de combinatie Essence Plurk.

Licht

Een aantal van de Essences zullen ook helpen bij de soms vervelende gevoelens als ons lichaam van energie veranderd en lichter wordt.

Veilig voelen

De essences zullen hele gevoelige kinderen helpen om zich veilig en comfortabel te voelen, terwijl hun lichaam zich aanpast aan de energieën in de wereld om hun heen.