Star Remedies bloesem remedies

Star Remedies bloesem remedies

De bloesem remedies van Star Remedies, verkrijgbaar in 53 stockbottles van elk 10ml, worden gemaakt van wilde planten en bloemen die zowel in Nederland als in de rest van de wereld gevonden worden. Naast de traditionele bloesem remedies is er één remedie gemaakt van een halfedelsteen.

Star Remedies worden door ons gemaakt in pure rust en met volledige intentie naar de bloesem toe. Hierdoor kunnen de bloesems/edelsteen hun volledige kwaliteiten overbrengen in bronwater. Star Remedies hebben een grote bandbreedte, met andere woorden, ze werken op alle aspecten en niveaus van een emotioneel probleem of een negatieve gemoedstoestand, waardoor ze het geheel in de breedte aanpakken.

53 bloesem remedies.  Ze kunnen eenvoudig dagelijks worden gebruikt en zijn emotioneel ondersteunend.

Star Remedies Combinatie Remedies

Van de 53 bloesem remedies zijn tevens 14 unieke kant-en-klare combinaties gemaakt, die uitermate geschikt zijn voor het probleem waar je last van hebt. Ze kunnen eenvoudig dagelijks worden gebruikt en zijn emotioneel ondersteunend.

Mindfulness By Nature – Balsem voor de Ziel

Graag vertel ik in dit boekje aan een ieder die op welke wijze dan ook geïnteresseerd is in de werking van bloesem remedies en over de dertien combinaties die wij, mijn zoon Micha en ik, hebben gemaakt van de Star Remedies. We hebben deze in de afgelopen jaren gemaakt, in de praktijk getest en completer gemaakt. De bloesem remedies van Star Remedies, verkrijgbaar in 53 stockbottles van elk 10ml, worden gemaakt van wilde planten en bloemen die zowel in Nederland als in de rest van de wereld gevonden worden. Naast de traditionele bloesem remedies is er één remedie gemaakt van een halfedelsteen. Star Remedies worden door ons gemaakt in pure rust en met volledige intentie naar de bloesem toe. Hierdoor kunnen de bloesems/edelsteen hun volledige kwaliteiten overbrengen in bronwater. Star Remedies hebben een grote bandbreedte, met andere woorden, ze werken op alle aspecten en niveaus van een emotioneel probleem of een negatieve gemoedstoestand, waardoor ze het geheel in de breedte aanpakken. Van de 53 bloesem remedies zijn tevens 14 unieke kant-en-klare combinaties gemaakt, die uitermate geschikt zijn voor het probleem waar je last van hebt. Ze kunnen eenvoudig dagelijks worden gebruikt en zijn emotioneel ondersteunend.

Madeleine Meuwessen

Star Remedies bloesem crèmes

Er zijn 3 prachtige en 100% natuurlijke crèmes ontwikkeld op basis van bloesem remedies in combinatie met exclusieve etherische (absolut) oliën.