Star Remedies bloesem essences

Star Remedies bloesem essences

De bloesem essences van Star Remedies, verkrijgbaar in 53 stockbottles van elk 10ml, worden gemaakt van wilde planten en bloemen die zowel in Nederland als in de rest van de wereld gevonden worden. Naast de traditionele bloesem essences is er één essence gemaakt van een halfedelsteen.

Star Remedies worden door ons gemaakt in pure rust en met volledige intentie naar de bloesem toe. Hierdoor kunnen de bloesems/edelsteen hun volledige kwaliteiten overbrengen in bronwater. Star Remedies hebben een grote bandbreedte, met andere woorden, ze werken op alle aspecten en niveaus van een emotioneel probleem of een negatieve gemoedstoestand, waardoor ze het geheel in de breedte aanpakken.

56 bloesem essences.  Ze kunnen eenvoudig dagelijks worden gebruikt en zijn emotioneel ondersteunend.

Star Remedies Combinatie Essences

Van de 56 bloesem essences zijn tevens 14 unieke kant-en-klare combinaties gemaakt, die uitermate geschikt zijn voor het probleem waar je last van hebt. Ze kunnen eenvoudig dagelijks worden gebruikt en zijn emotioneel ondersteunend.

Star Remedies 7 Chakra Essences

7 Chakra Essences samengesteld uit unieke combinaties van Star Remedies bloesem essences ter ondersteuning van de chakra’s 1, 2, 3, 4, 5, 6 en 7.

Mindfulness By Nature – Balsem voor de Ziel

Graag vertel ik in dit boekje aan een ieder die op welke wijze dan ook geïnteresseerd is in de werking van bloesem essences en over de dertien combinaties die wij, mijn zoon Micha en ik, hebben gemaakt van de Star Remedies. We hebben deze in de afgelopen jaren gemaakt, in de praktijk getest en completer gemaakt. De bloesem essences van Star Remedies, verkrijgbaar in 53 stockbottles van elk 10ml, worden gemaakt van wilde planten en bloemen die zowel in Nederland als in de rest van de wereld gevonden worden. Naast de traditionele bloesem essences is er één essence gemaakt van een halfedelsteen. Star Remedies worden door ons gemaakt in pure rust en met volledige intentie naar de bloesem toe. Hierdoor kunnen de bloesems/edelsteen hun volledige kwaliteiten overbrengen in bronwater. Star Remedies hebben een grote bandbreedte, met andere woorden, ze werken op alle aspecten en niveaus van een emotioneel probleem of een negatieve gemoedstoestand, waardoor ze het geheel in de breedte aanpakken. Van de 53 bloesem essences zijn tevens 14 unieke kant-en-klare combinaties gemaakt, die uitermate geschikt zijn voor het probleem waar je last van hebt. Ze kunnen eenvoudig dagelijks worden gebruikt en zijn emotioneel ondersteunend.

Madeleine Meuwessen

Star Remedies bloesem crèmes

Er zijn 3 prachtige en 100% natuurlijke crèmes ontwikkeld op basis van bloesem essences in combinatie met exclusieve etherische (absolut) oliën.