MGO Manuka Honing – Manuka Health

MGO™ Manuka Honing uit Nieuw Zeeland

Manuka Honing uit Nieuw Zeeland is ‘s wereld enige 100% natuurlijke voeding waarin door wetenschappelijk onderzoek is aangetoond dat het zeer unieke hoge bio-activiteiten bevat. De stof verantwoordelijk voor deze bijzonder en unieke kwaliteit is Methylglyoxal. Methylglyoxal is ontdekt in 2006 door een groep Duitse wetenschappers onder leiding van Professor Thomas Henle. Zij toonden aan dat de uitzonderlijk hoge niveaus van Methylglyoxal in Manuka Honing de hoogwaardige kwaliteit en betrouwbare bio-activiteit bepalen.

Manuka Health produceert Manuka Honing met verschillende MGO waardes van MGO 30+, MGO 100+, MGO 250+, MGO 400+, MGO 550+, MGO 700+ & MGO 850+. Hierdoor kan de consument zelf kiezen en bepalen welke sterkte gewenst is. Hoe hoger het Methylglyoxal gehalte, hoe sterker en krachtiger de Manuka Honing is.

Manuka Health’s  MGO™ Manuka Honing; uniek uit Nieuw Zeeland

Nieuw Zeelandse Manuka Honing is de enige 100% natuurlijke voeding in de wereld waarvan wetenschappelijk aangetoond is dat het een  effectieve en betrouwbare unieke hoog kwalitatieve activiteit heeft.

In 2006 deden Duitse wetenschappers een ontdekking dat deze uitzonderlijk hoge niveaus van Methylglyoxal in Manuka Honing uitsluitend verantwoordelijk zijn voor de unieke en betrouwbare bioactiviteit. Manuka Health produceert Manuka Honing met verschillende sterktes, variërend van 30 mg/kg tot 850 mg/kg, zodat de consument zelf de producten kan kiezen. Hoe hoger het Methylglyoxal gehalte, hoe sterker de Manuka Honing is.

MGO™ Certificeringssysteem; eerste in de wereld  gebaseerd op betrouwbare wetenschap

Manuka Health was het eerste bedrijf in de wereld dat in 2008 reedsbegon met het meten van het Methylglyoxal gehalte in Manuka Honing. Als voorbeeld: MGO™ 400+ Manuka Honing is getest en gecertificeerd op ten minste 400 mg/kg Methylglyoxal, het minimum dat nodig is voor de unieke gezondheidsvoordelen. Lees meer over de onderzoeken van Professor Thomas Henle en Professor Peter Molan.

Methylglyoxal (MGO™)

MGO™ Manuka Honing is het enige voedsel in de wereld dat tot nu toe gevonden is met een significant Methylglyoxal gehalte variërend van 20 mg/kg tot meer dan 850 mg/kg. Ter vergelijking: alle andere wereldwijd geteste honingen varieerden van 0 tot 5 mg/kg, andere voedingsmiddelen van 0 tot 10 mg/kg echter met koffie en cacao als uitzondering met waardes tot 45 mg/kg.

Waarom kiezen voor Manuka Health MGO ™ Manuka Honing?

Manuka Health is al jaren bezig met het ontdekken van de geheimen en unieke kwaliteiten van Manuka honing, het beschermen en optimaliseren van de zuiverheid en de buitengewoon natuurlijke eigenschappen. Daarnaast blijft Manuka Health haar expertise ontwikkelen met haar wetenschappelijke onderzoekspartnerschappen.

Care & Expertise van Hive to Home
Het toegewijde team van specialisten bij Manuka Health (ongeveer 1,5 miljard bijen en 140 mensen) zorgen voor zorgvuldigheid en zorg voor deze zeldzame en speciale honing bij elke stap van het proces.

100% oorsprong uit Nieuw-Zeeland
Elke pot is terug te voeren tot de imker waar hij vandaan kwam en is zorgvuldig getest, verpakt en veilig afgesloten, allemaal hier in Nieuw-Zeeland in onze gespecialiseerde honingfabriek; lees meer in de kwaliteitsgarantie

Getest en gecertificeerd voor MGO™-potentie, zuiverheid en kwaliteit
Elke batch is getest, zodat u erop kunt vertrouwen dat onze premium MGO ™ Manuka-honing precies is wat hij belooft te zijn.

Manuka Health – MGO ™ Manuka Honingen

Manuka Health MGO ™ Manuka Honingen komen uit afgelegen, ongerepte gebieden van Nieuw-Zeeland. Manuka Health’s team van honingspecialisten verzorgt en verzorgt zorgvuldig deze zeldzame en speciale honing en legt de levende energie van de natuur van Nieuw-Zeeland vast in elke lepel.

Van gourmet MGO™ 30+ Manuka Honing Blend tot MGO™ 550 + Manuka Honing voor ultraverzorging, Manuka Health heeft de Manuka honing voor al uw behoeften.

Manuka Health combineert daarnaast de hoogwaardige MGO ™ Manuka Honing met de verzorgende eigenschappen van premium Nieuw-Zeelandse Propolis (zeer rijk aan CAPE)  en andere actieve en verzachtende natuurlijke ingrediënten. Het assortiment bevat heerlijk verzachtende MGO™ Manuka-honingpastilles, keelspray en siropen. Zie ze gewoon als de winterstrijders van de natuur!

Vergelijk de voordelen van een op wetenschap gebaseerd MGO™ Manuka Honing Certificeringssysteem

Methylglyoxal (MGO)
Foutmarge < 2%
Herhaalbaarheid HOOG
Zekerheid voor Consument: Gegarandeerd niveau van het actieve ingrediënt
Transparantie: Eerlijk, transparant
Begrijpelijkheid voor Consument: Het MGO begrip als actief ingrediënt  wordt goed begrepen en geaccepteerd

Non-Peroxide Activity
Foutmarge > 25%
Herhaalbaarheid NIET HERHAALBAAR
Zekerheid voor Consument: Loterij. Veel merken gebruiken dezelfde methode om te testen op waterstofperoxide activiteit, wat onbetrouwbaar is
Transparantie: Geen uitleg gegeven op welk specifieke bestandsdeel wordt getest
Begrijpelijkheid voor Consument: Consumenten begrijpen het systeem niet dat een niet-gespecificeerd bestandsdeel meet