Skin Patch / Breast Pads

Skin Patch / Breast Pads

Pleisters met Manuka Honing MGO 400+

Manuka honing is op grote schaal onderzocht en er is aangetoond dat het unieke huidverzorgende eigenschappen bevat. Manuka Honing heeft een natuurlijk vermogen om de huid te voeden en ondersteunt het zelfgenezend vermogen van de huid. Manuka honing is een natuurlijke vochtinbrenger vanwege de vochtvasthoudende eigenschappen. Hierdoor droogt de huid niet uit en voorkomt zo barsten. Manuka honing is ook een verzachtend middel, dat helpt om de huid te verzachten, te kalmeren en te beschermen tegen uitdroging en ondersteunt de gezondheid en integriteit van de huid.

ManukaAid™ Intensive Skin Care producten worden gemaakt van kwalitatief hoogwaardige Nieuw Zeelandse MGO™ 400+ Manuka Honing die zorgvuldig is geoogst, verwerkt en volledig getest om te voldoen aan strenge kwaliteitsnormen en gesteriliseerd is voor veilig gebruik.

  • Kwalitatief Hoogwaardige gecertificeerde Nieuw Zeelandse MGO™ 400+ Manuka Honing
  • Gesteriliseerd voor veilig gebruik op beschadigde huid
  • Geschikt voor alle leeftijden – van baby’s tot ouderen

ManukaAid™ producten mogen niet worden gebruikt indien allergisch voor honing of bijenproducten.

Breast Pads

Pleisters met Manuka Honing MGO 400+

Breast Pads verzachten, beschermen en verzorgen droge en gevoelige tepels en tepelhof, ook bij tepelkloven. Speciaal ontwikkeld voor moeders die borstvoeding geven, ManukaAid™ Breast Pads beschermen en verzorgen de gevoelige huid van de tepels en tepelhof.

Gemaakt van kwalitatief hoogwaardige gesteriliseerde Nieuw Zeelandse MGO™ 400+ Manuka Honing. Deze herbruikbare niet-plakkerige gel pads zijn zacht en buigzaam en verzachten en beschermen de huid, de tepel en tepelhof. De stoffen achterkant zorgt ervoor dat de pads aan de binnenzijde van de BH blijven zitten en de huid beschermen tegen wrijving.

Breast Pads zorgen voor een directe verkoeling en hebben een rustgevende werking, absorberen eventuele lekkage en helpen bij het hydrateren. Breast Pads beschermen tegen gevoelige, droge tepels of tepelkloven bij gebruik tussen elke borstvoeding.

Breast Pads; voor het succesvol ondersteunen van borstvoeding

Wanneer Breast Pads gebruiken?
Aanbrengen tussen de borstvoedingen in als de tepels gevoelig of droog zijn. Om uw tepels en tepelhoven te beschermen, is het beste om vanaf de eerste dag dat u borstvoeding geeft te beginnen met de Breast Pads om zo uw tepels en tepelhoven te verzachten en beschermen.

Hoe lang gaan Breast Pads mee?
Borst Pads zijn absorberend en kunnen worden hergebruikt tot maximaal 72 uur, totdat ze volledig zijn verzadigd met gelekte moedermelk. Breast Pads kunnen ook in de koelkast worden bewaard om zo een extra verkoelend effect te krijgen. Indien ze niet worden gebruikt, kunt u ze het beste in hun originele verpakking droog en schoon bewaren.

Veiligheid van Breast Pads
Breast Pads zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige gesteriliseerde Nieuw Zeelandse MGO™ 400+ Manuka Honing. MGO™ 400+ Manuka Honing wordt zorgvuldig geoogst, verwerkt en volledig getest om te voldoen aan strenge kwaliteitsnormen. MGO™ 400+ Manuka Honing wordt gesteriliseerd middels een chemie-vrij proces dat geen invloed heeft op de kwaliteit en bijzondere werking van de Manuka honing.

ManukaAid™ BREAST PADS MET MANUKA HONING – PRODUCTGEBRUIK
1. Verwijder de pads uit de verpakking. 2. Verwijder de plastic beschermfolie welke de gele gel beschermt. Het witte stoffen materiaal niet verwijderen. 3. Plaats de gele gel pad direct over de tepel en tepehof. 4. Verwijder de Breast Pad voor borstvoeding of kolven. 5. Zachtjes de borst met warmlauw water reinigen om zo eventueel residue te verwijderen; hierna droog deppen. 6. Breast Pads NIET reinigen met water. 7. Na borstvoeding of kolven de Breast Pad(s) opnieuw aanbrengen. 8. Opnieuw te gebruiken tot de pads volledig verzadigd zijn. Nieuwe pads zijn nodig indien de oude pads geheel vochtig zijn. 9. Tussen het gebruik door, de Breast Pad(s) bewaren in de originele verpakking. 10. Voor extra koeling kunt u de Breast Pad(s) in de koelkast bewaren. 11. Droog bewaren en verwijderen voor douchen, badderen en zwemmen. Niet gebruiken indien beschadigd.

Skin Patch

Pleisters met Manuka Honing MGO 400+

Manuka Health’s ManukaAid™ producten worden gemaakt van een gesteriliseerde kwalitatief hoogwaardige MGO™ Manuka Honing voor een veilig gebruik op beschadigde huid. Ontwikkeld door specialisten combineren ManukaAid™ producten de bijzondere huidverzorgende eigenschappen van manuka honing met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van huidtoepassingen voor een intensieve zorg van de huid.

ManukaAid™ SKIN PATCH MET MANUKA HONING – PRODUCTGEBRUIK
1. Verwijder de patch uit de verpakking. 2. Indien gewenst, kan de patch op maat worden geknipt in de verpakking. 3. Te gebruiken binnen 72 uur na openen. 4. Om de patch aan te brengen; verwijder deze uit verpakking en verwijder de plastic beschermfolie welke de gele gel beschermt. Het witte stoffen materiaal niet verwijderen. 5. Bedek de huid met de gelpatch. 6. Patch kan worden verstevigd middels extra pleisters of tape. 7. Verwijder de patch voor douchen, badderen en zwemmen. Niet hergebruiken, droog bewaren, niet gebruiken indien beschadigd !