Kanuka Honing

Kanuka Honing

Kanuka Honing. Verborgen in de glooiende valleien van Great Barrier Island, Nieuw-Zeeland, ligt de gouden nectar van de Kanuka honingbij. Het verzamelen van deze zeldzame honing gebeurt maar een keer per seizoen als de bloemen van de Kanuka boom in volle bloei staan.

Sven’s Island Kanuka Honing is een zeer unieke honing. Afkomstig van het Great Barrier Island, wordt deze honing gekenmerkt door de unieke en hoogwaardige kwaliteiten. Kanuka Honing heeft een prachtige smaak en biedt ondersteuning aan zowel uw gezonde spijsvertering als weerstand. Daarnaast kan Kanuka Honing ook toegepast worden op de huid. Kanuka Honing is één van de best bewaarde geheimen van Moeder Natuur uit Nieuw Zeeland.

Hoogwaardige Kanuka Honing met unieke phytonutriënten en AGP (Arabinogalactan proteïne).

Sven’s Island Kanuka Honing biendt natuurlijke ondersteuning van uw gezonde spijsvertering en weerstand en biedt ondersteuning bij verschillende soorten huidirritaties. Sven’s Island Kanuka Honing is koudgeslingerd en niet verhit.

UKF® (Unique Kanuka Factor) is een wetenschappelijk (IANZ) meetbaar component.

Sven’s Island Kanuka Honing – KLINISCH GETEST

Sven’s Island Kanuka Honing wordt getest in laboratoria (IANZ geaccrediteerd) op zowel Methylglyoxal, DHA, HMF en AGP. Kanuka Honing bevat het unieke AGP eiwit; dit biedt een natuurlijke ondersteuning van het gezonde afweersysteem. UKF 8+ bevat 8 mg/ kg AGP (Arabinogalactan proteïne).