Kanuka Honing

Kanuka honing

Kanuka honing. Verborgen in de glooiende valleien van Nieuw-Zeeland, ligt de gouden nectar van de Kanuka-honingbij. Deze zeldzame honing wordt slechts eenmaal per seizoen verzameld wanneer de bloemen van de Kanuka-boom in volle bloei staan. Kanuka Honing is een zeer unieke honing. Afkomstig uit Nieuw-Zeeland, wordt deze honing gekenmerkt door zijn unieke en hoogwaardige kwaliteiten. Kanuka Honing heeft een mooie smaak en biedt ondersteuning aan zowel uw gezonde spijsvertering als weerstand. Bovendien kan Kanuka-honing ook op de huid worden aangebracht. Kanuka Honey is een van de best bewaarde geheimen van moeder natuur uit Nieuw-Zeeland.

Hoogwaardige Kanuka-honing met unieke fytonutriënten en AGP (Arabinogalactan-eiwit).

Kanuka Honing biedt natuurlijke ondersteuning voor uw gezonde spijsvertering en weerstand en biedt ondersteuning voor verschillende soorten huidirritaties. Kanuka Honing is rauw en niet verwarmd. AGP (Arabinogalactan-eiwit) is een wetenschappelijk (IANZ) meetbaar onderdeel.

Kanuka-honing – KLINISCH GETEST

Kanuka Honing wordt getest in laboratoria (IANZ geaccrediteerd) voor Methylglyoxal, DHA, HMF en AGP. Kanuka Honey bevat het unieke AGP-eiwit; dit biedt natuurlijke ondersteuning voor het gezonde immuunsysteem. AGP (Arabinogalactan-eiwit) wordt gemeten in mg / kg.