Bach bloesem essences / Original Bach Flower Essences

Kwaliteit erkend

Hare Majesteit Koningin Elizabeth, De Prins van Wales – Prins Charles en de wijlen Koningin Moeder hebben hoogstpersoonlijk Ainsworths beloond met de predicaten koninklijk / hofleverancier. Sinds jaren worden de Ainsworths Bach Bloesem essences gebruikt door het Engels Koninklijk huis. De Ainsworths Bach Bloesem essences worden op exact dezelfde methode gemaakt zoals Dr. Edward Bach ze ook maakte en zijn daarmee Original Bach Flower Essences.

Hofleverancier

Ainsworths is de eer te beurt gevallen benoemd te worden tot Royal Warrant Holder (Hofleverancier) voor het leveren van hun homeopathische geneesmiddelen aan HM de koningin, HM de koningin-moeder en ZKH de prins van Wales. Goedgekeurd met drie erkenningen als hofleverancier door benoeming door ZKH prins Charles, HM de koningin en HM de koningin-moeder.Deze benoeming wordt alleen toegekend aan ondernemingen die voorbeeldige normen aanhouden.

Original Bach Flower Essences

De Bach bloesem essences zijn nog net zo essentieel als toen zij ontdekt werden. Bij Ainsworths worden de essences van dezelfde planten geprepareerd als die Dr. Edward Bach gebruikte. Er wordt alleen gebruik gemaakt van de soorten die in het wild groeien. De Ainsworths Bach Bloesem essences zijn gemaakt op basis van brandy met een verdunning van 1 : 240. Deze bereidingswijze is de exacte methode waarop Dr. Edward Bach zijn bach essences maakte. Ainsworths Bach Bloesem essences zijn zowel los als per 10 ml. set verkrijgbaar. Alhoewel Dr. Edward Bach homeopaat van beroep was, vermelde hij duidelijk dat zijn Bach bloesem essences absoluut geen homeopathische bereidingen waren en zijn.

1 op 240 verdunning

Ainsworths maakt Bach Bloesem essences conform de geschriften van Dr. Edward Bach met een verdunning van 1 op 240. Dit betekent dat 1 druppel moedertinctuur wordt verdund op 240 druppels brandy. Dit kenmerkt een krachtige bach bloesem. LET OP: 1 op 240 is anders dan 1 op 240%!

Authentiek

Ainsworths produceert op dezelfde wijze waarop Dr. Edward Bach zijn Bach essences maakte. Het productieproces bevat veel handwerk waarbij aandacht voor de bach bloesems essentieel is. Ainsworths maakt Original Bach Flower Essences precies zoals en in de geest van Dr. Edward Bach en Nora Weeks.

Natuur

Ainsworths Bach Bloesem essences worden van planten, struiken en bomen gemaakt, die in gebieden groeien waar geen mensen komen.

Recovery Creme

Uniek geformuleerde 100% natuurlijke crème met uitsluitend natuurlijke conserveringsmiddelen. Door gebruik te maken van natuurlijke conserveringsmiddelen blijft de natuurlijke energie van het product in stand.

Recovery Remedy

Ainsworths produceert 2 type eerste hulp essences; Ainsworths Recovery 10ml. en Ainsworths Recovery PLUS 20ml. Recovery 10ml. bevat de standaard 5 bach bloesems terwijl de Recovery Plus naast de 5 standaard bach bloesems ook Mimulus, Aspen & White Chesnut. 

Bach bloesem sets

Ainsworths Bach bloesem essences worden geleverd in groen lederen etuis. De set bestaat uit 38 bach bloesems met 2 extra Recovery Essences. Deze original bach flower essences zijn verkrijbaar in 10ml. stockbottles.

Stockbottles / Stock flesjes

Ainsworths Bach bloesem essences worden uitsluitend gemaakt als 10ml. stockflesjes.

Original Bach Flowers overzicht

Bekijke de individuele bach flowers:

AgrimonyAspen – BeechCentauryCerato Cherry Plum Chestnut Bud ChicoryClematis

Crab AppleElmGentianGorseHeatherHolly HoneysuckleHornbeamImpatiensLarchMimulus

MustardOakOlivePineRed Chestnut Rock RoseRock WaterScleranthusStar of BethelhemSweet Chestnut

VervainVineWalnutWater VioletWhite Chestnut – Wild OatWild RoseWillow