Cyclopower op basis van Alpha Cyclodextrine

CycloPower is een natuurlijke bioactieve booster voor het lichaam op basis van Alpha
Cyclodextrine en de Nieuw-Zeelandse Manuka Honing MGO 400+. De kracht van CycloPower komt uit de Alpha-Cyclodextrine, een plant-afgeleide lichaamsondersteunende oligosaccharide (multifunctionele, oplosbare voedingsvezel). De unieke kwaliteit van CycloPower ontstaat door twee bijzondere natuurlijke ingrediënten te combineren waardoor de natuurlijke werking van deze ingrediënten wordt verhoogd. Hierdoor worden de ingrediënten stabieler, beter oplosbaar en neemt de biologische beschikbaarheid toe. Door deze unieke combinatie van Alpha Cyclodextrine en Manuka Honing MGO 400+ neemt tevens de kwaliteit van Manuka Honing MGO 400+ tot wel 50x toe. Alpha Cyclodextrine bewerkstelligt een pre-biotische effect dat eventueel een positieve ondersteuning zou kunnen bieden aan een goede balans tussen goede en minder goede bacteriën in het spijsverteringsstelsel. Alpha Cyclodextrine zorgt dat de glycemische index van Manuka Honing wordt verlaagd en hierdoor is CycloPower (zowel capsules als kauwtabletten) geschikt voor mensen met een verminderde insulinesensitiviteit.

Cyclopower; een uniek en revolutionair voedingssupplement

Door twee unieke en ondersteunende stoffen zoals Methylglyoxal en Fenolverbindingen, die van nature voorkomen in MGO™ Manuka Honing, te combineren met Alpha Cyclodextrine zijn er nieuwe revolutionaire producten ontstaan. De unieke kwaliteiten van Alpha-Cyclodextrine in combinatie met de unieke en krachtige Manuka Honing MGO 400+ zijn ontdekt door Keiji Terao – Professor aan de Universiteit van Kobe in Japan en directeur van Cyclochem. Manuka Health publiceert in samenwerking met Cyclochem regelmatig wetenschappelijke publicaties over de unieke synergistische werking van Alpha-Cyclodextrine in combinatie met Manuka Honing MGO 400+. Keiji Terao en zijn onderzoeksteam doen veel onderzoek naar de bijzondere werking hiervan. Cyclopower met Manuka Honing MGO 400+ is verkrijgbaar in twee varianten; als capsule (geschikt voor vegetariërs) en als kauwtablet.